Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Золота Карпатська осінь)

"Знаю, що в «Аккорда» є багато цікавих іноземних турів, але я полюбляю подорожувати Карпатами й Закарпаттям. Ці наповнені сонцем та красою краї під колоритні розповіді гідів залишаються в серці назавжди."

Відгук туриста Аккорд тур Катеринка (КИЇВ) на тур
ще
16
фото
Поїздка: 09 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Даний тур обрала не випадково, так як побувавши на Закарпатті взимку (також з «Аккордом» до речі), просто не могла сюди не повернутись та більш детально познайомитись. Також мені завжди хотілось відвідати Мукачівсткий та Хустський замки та побачити красу озера Синевир, тому я дійсно зраділа, коли знайшла цей тур. Я не лише відвідала омріяні місця та сповна насолодилась осінніми краєвидами, а й скуштувала всі закарпатські смаколики: апетитний сир, натуральне буйволине молоко, запашне вино, десерти, крученики, м‘ясо по закарпатськи та багато інших. Взагалі там дуже смачна кухня, особливо перші страви - грибна юшка і бограч - раджу скуштувати всім. Тур легенький, але дуже різноманітний: тут є і підйом в гори, і поїздка на озеро і мальовничі водоспади, і запальні вечорниці і термальні води, і рицарські замки, і різноманітні дегустації, старовинні руїни, центр реабілітації бурих ведмедів і навіть нічна екскурсія. Все це в поєднанні з неймовірною красою осінньої природи створювало святковий настрій.

Мені сподобались всі екскурсії, але найбільше запам’ятались підйомники в Пилиповці та чайовня. Дуже круто. Також я була в захваті від екскурсії в Мукачево та замок Паланок. Наш екскурсовод Андрій розповідав дуже цікаво, насичено та натхненно. Отелі, в яких ми зупинялись, були досить непоганими, але мукачівський знаходиться далекувато від центру, і знайти там магазин стало справжньою проблемою, тому раджу всім купити все наперед. В Шаянах ще цікавіше - там навіть кафе важкувато знайти, а ціни в їх ресторані, як нам всім здалось, були зависокі. Справжньою прикрасою та родзинкою туру став готель в Міжгір‘і «Кам‘янка», що знаходиться прямо в серці красивої панорами та гірських пейзажів. Вся група була в захваті. Там прекрасні світанки й вечори, а наші прогулянки по тим живописним місцям будемо згадувати ще довго. Я повернулась радісна, щаслива і натхненна, і точно можу сказати, що ніщо так не зцілює, як подорожі))

Ще раз хочу подякувати керівникові нашої групи Юрку, який всіх веселив і зробив все для того, щоб наша маленька подорож стала кращою. Він допомагав у вирішенні будь-яких питань, тому все було чудово))

Дякую «Аккорду» за таку прекрасну можливість пізнати Закарпаття, тепер буду пізнавати й інші куточки нашої країни

Номінації відгука "Золота Карпатська осінь)"

4

Інші відгуки Катеринка

Реклама
Відгуки про інші тури