Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірна подорож довжиною в п'ять днів

"В Україні вже холодна осінь, а Італія зустріла теплим сяючим літом з легкими нотками осені"

Відгук туриста Аккорд тур Марійка (Житомир) на тур
Поїздка: 29 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомство з Казанова! Відень+Верона+Венеція

З 29 жовтня по 2 листопада я насолоджувалася туром "Знайомство з Казанова. Вже минуло декілька днів, а я ще досі під враженнями. Це мій перший виїзд до Європи. Я багато очікувала від цієї мандрівки, але отримала ще більше.

Маршрут побудований зручно, вчасно робили санітарні зупинки, екскурсійна програма різноманітна: від пішохідних екскурсій до автобусних, та хто бажав могли подивитися околиці Венеції та острів Мурано на човні.

Готелі, в яких ми проживали чисті, якісне обслуговування, є всі зручності.

Що мені сподобалося в Аккорд-тур, так це те, що не потрібно додатково щось оплачувати. Всі витрати вказані в інформаційному листі і ти можеш втрачати інші кошти на свої потреби.

Хочу висловити величезну подяку нашому керівнику групи - Тарасу Храпку. Це надзвичайно позитивна людина. Він з усмішкою зустрів нас біля автобуса і ця усмішка не сходила з його обличчя до кінця туру. Привітний, ввічливий, спокійний, організований. Наші переїзди з місця на місце супроводжувались його цікавими розповідями. Я майже ніколи не слухаю ці всі факти, історії про місцевість, яку ми проїжджаємо, але цього разу я була зачарована голосом Тараса та манерою подання інформації. Чесно признаюсь: з цим керівником я з'їздила б ще не в один тур.

Дякую компанії за те, що в них працюють такі чудові люди як Тарас.

Номінації відгука "Неймовірна подорож довжиною в п'ять днів"

1
Реклама
Відгуки про інші тури