Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже приємна подорож!

"Продумано, комфортно и дуже гарно!"

Відгук туриста Аккорд тур Мандрівник (Львів) на тур
Поїздка: 11 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Столичний вікенд: Варшава, Берлін, Дрезден, Прага, Краків!

Добрий день, гості та постійні клієнти Акорд туру!

Хочу, сказати величезне спасибі Акорд-туру за ідеальну організацію маршруту «Столичний вікенд: Варшава+Берлін + Прага!»: Керівник групи - Юлія, водії і автобус, готелі по маршруту, сніданки, гіди і екскурсії - це було все на вищому рівні! Продумано і комфортно!

Звичайно, Варшава - це далеко не Париж і не Лондон з точки зору наповненості міста історичними та культурними пам'ятками, але, як і в будь-якому місті світу, тут є, що побачити. Я не була розчарована!

Берлін складно назвати красивим, але він, безперечно, дуже привабливий - частково саме нагадуваннями про "справи минулих днів", які тут на кожному кроці. Дивовижний симбіоз ожила історії і стрімкого прогресу надає місту неповторний вигляд, виділяючи його в низці європейських столиць.

Прага. Якщо Град - це серце Праги, то Карлів міст - це головний символ столиці Чехії і найпопулярніше місце у туристів.

Легенда свідчить, що архітектору моста Петру Парлержу заради того, щоб міст вистояв, довелося піти навіть на угоду з дияволом. Мабуть, угода відбулася, раз міст, і до цього дня, з'єднує Старе місто і Малу країну, будучи найкрасивішим готичним інженерною спорудою в світі.

Староміська площа зустріла середньовічної бруківки, палацами в стилі Ренесанс і готичними вежами. Головна визначна пам'ятка площі - Міська ратуша, на вежі якої встановлено астрономічний годинник, Староміська куранти.

Враження від міст прекрасні, дуже приємні спогади, в загальному, поїздка вдалася, хоча рішення було спонтанним. Дякую за чудовий відпочинок!

Номінації відгука "Дуже приємна подорож!"

1

Інші відгуки Мандрівник

Календарь 31.12.2016 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури