Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всього багато за короткий час

"В тур можна їхати лише для легкого ознайомлення країною. На жаль, крім Відня і Зальцбурга (тому що не їхали на екскурсії) нічого більше не було часу побачити. Приємного сюрпризу для іменинника не було. Керівник, мабуть забув про моє день народження"

Відгук туриста Аккорд тур Kroxa0707 (Львів) на тур
Поїздка: 11 листопада 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур I ♥ Switzerland!

Цю поїздку чекала, тому що відвідати Швейцарію за таку ціну самостійно просто не можливо. Але, як на мене, тур занадто насичений. Фактично не було часу щось побачити.

Будапешту майже не бачили - вечірня екскурсія по набережній, вільного часу - 1 год. По поверненні додому - з Будапешту виїжджали в 10:00 ранку, тому щоб просто глянути на парламент, прийшлось виходити на прогулку в 8:00 ранку, коли майже все закрито.

Цюрих - екскурсія 1,5 год. і вільного часу не було.

Люцерн - екскурсія 1,5 год і вільного часу - 1 год.

Берн - екскурсія 1,1 год і вільного часу 40 хв.

Женева - приїхали туди, коли вже було дуже темно, тому майже нічого не бачили. Екскурсія нагадувала пробіжку нічним містом.

Тому якщо хочете щось побачити, крім дороги - просіть більше часу на прогулянки і хоча б поїсти.

А ще в цей період в мене було день народження. На жаль, ніякого "Приятный сюрприз от «Аккорд-тура» для туристов-именинников в день рождения" не було.

Тур рекомендую, але потрібно досить якісно підійти до вибору екскурсій, тому що може статися так, що здається всюди був, а нічого толком не бачив

Номінації відгука "Всього багато за короткий час"

1
Реклама
Відгуки про інші тури