Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівні осінні Карпати

"В Карпатах обов*язково треба побувати восени. "

Відгук туриста Аккорд тур Турист (Запоріжжя) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 12 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2017
Голосов 594 «
Всі лідери

Відгук на тур Родзинки Закарпаття

В Карпатах обов*язково треба побувати восени. Гори, що димлять та палають усіма барвами (жовті, червоні, зелені), криштальне повітря, грибочки, банош, бограч, смачне закарпатське вино.

Їдеш по Закарпаттю та насолоджуєшся навколишньою красою. Ця невеличка подорож зарядила позитивом на кілька місяців наперед.

Чудова сонячна погода (не зважаючи на прогнозовані дощі), цікава екскурсійна програма, люб*язний, турботливий гід Теодор Олач – все було чудово!!!

Ми побували у 5-и замках: замок «Паланок» у м. Мукачево, Невицькому замку, Ужгородському замку, Чинадіївському замку та в замку австрійського графа Шенборна. Рекомендую не відмовлятися від вечірньої екскурсії Чинадіївським замком, яку проводить Йосип Бартош, що взяв цей замок у оренду, та проводить її в середньовічних костюмах та при світлі палаючих факелів.

В Берегові завітайте до фірмового магазину «Тиса», де за приємними цінами можливо придбати популярні закарпатські коньяки. На території замку Шенборна функціонує ринок, де можна придбати різні цікавенькі продукти та речі. Бельгійский та швейцарській шоколад, кофе, ковбаса з оленя (сподобалась, дуже смачна) та ще багато чого цікавого на різний смак.

А от вечеря-дегустація «Смачне Закарпаття» по відгукам тих, хто брав цей факультатив (ми не відвідували), не сподобалась. Дорого та не дуже смачно.

Повеселило відвідування корчми «Деца у Нотаря». Всього за 5 грн. у цьому закладі побачили різні приколи з нашого життя.

Пообідати у Ужгороді рекомендую в кафе «Вертеп». Закажіть знаменитий Бограч, який подають у каструльці зі свіже спеченого хліба. Смачно, ситно. Або словацький делікатес – на пательні свинина, картопелька, заправлені сиром та овочами.

Всі дні проживали в готелі «Червона гора» м. Мукачево. Готель знаходиться у мальовничому місці, але на околиці в 4-х км від центру міста. Громадський транспорт від готелю до центру міста не ходить, тільки таксі. Якщо трохи пройти, то можно буде дойти до продуктового магазину, але треба буде переходити жваву трасу. Ввечері, у темний час суток, подорожувати по околицям не дуже комфортно.

В готелі 4-и поверхи, ліфта нема, фен теж тільки на рецепції. Номера просторі, в цілому не погані. Сніданок подається у другому помешканні, тому ходити туди треба вдягненими та зразу з усім необхідним для екскурсій.

Але не зовсім зручний готель, не зменшив враження від подорожі чудовими Карпатами.

Дякую всім організаторам за прекрасний тур. Всім рекомендую.

Інші відгуки Турист

Календарь 18.09.2019 - відгук на тур Хорватія... А море близько!
Голосов 262
Календарь 23.09.2018 - відгук на тур Казка про Схід!
Голосов 63
Календарь 15.07.2018 - відгук на тур Подорож в Трансільванію…
Голосов 202
Календарь 30.04.2017 - відгук на тур Оповіді про Волинь
Голосов 141
Календарь 22.10.2016 - відгук на тур Лондон: под крылом самолета
Голосов 5
Календарь 12.07.2014 - відгук на тур Залиш мені моє серце Португалія
Голосов 6
Календарь 30.03.2013 - відгук на тур Зоряне королівство
Голосов 75
Календарь 25.08.2012 - відгук на тур Ола, Іспанцям!
Голосов 13
Календарь 01.07.2009 - відгук на тур Французький аромат!
Голосов 136
Реклама
Відгуки про інші тури