Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Европейская прогулка!Краков, Мюнхен, замок Нойшванштайн и Вена!

"Дякую організаторам за чудовий відпочинок!"

Відгук туриста Аккорд тур Александр (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2017
Голосов 0 «

Відгук на тур Європейська прогулянка! Краків, Мюнхен, замок Нойшванштайн і Відень!

Недавно завершилась наша перша подорож Європою “Європейська прогулянка”.

Спочатку ми планували відвідати Італію, але, зважаючи на відгуки інших туристів про криміногенну обстановку, - вагались. В виборі туру нам допомогла менеджер Ірина, яка, зважаючи на наш досвід та бюджет, запропонувала найкращий варіант, розяснила всі переваги та ризики, провела детальний інструктаж і супроводжувала наше убуття й прибуття до України, за що їй щира подяка!

Виїзд здійснювався зі Львова, з терміналу турфірми. Представники Акорд тур зустріли нас на Львівському залізно-дорожному вокзалі й комфортабельним автобусом доставили до автобусного терміналу.

Автобусний термінал вразив своєю інфраструктурою, теплотою та доступністю, просторий, світлий та чистий. Для очікуючих туристів м‘які дивани з розетками для підзарядки мобільних телефонів, недорогий кафетерій, магазинчик з найнеобхіднішими речами в дорогу (за порадою Ірини ми придбали упаковку води по 0,7 л за 14 грн за пляшу, в Європі - по 3-5€).

Переїзд здійснювався комфортабельним автобусом. Представник фірми, що супроводжував нас в подорожі, достатньо досвідчений, постійно надавав поради, підсказки, що значно полегшило подоріж. Водії - професіонали своєї справи, навіть при сильному тумані, видимість до 15-20 м, забезпечили безпечне перевезення усієї групи. Група була достатньо не величка - 18 осіб, автобус був розрахований на 40, тому їхали з комфортом, кожні 3 години здійснювались «санітарні» зупинки.

ГОтелі були 3-4 зірки, найкращий готель був в німеччині Mercure Hotel München Süd Messe, найгірший - в Угорщині Hotel Lido Miskolctapolca. В усіх готелях були гарні сніданки. Для харчування було достатньо сніданку в готелі та невеликий перекус в обід (глінтвейн+сосиска). Найкраще з екскурсій сподобався Зальцбур, крім екскурсії було багато війльного часу.

Із недолків - великів переїзди автобусом, від 5 до 9 годин, що значно втомлювало.

З переваг - не було нічних переїздів.

Загалом отримали купу позитивних вражень!

Реклама
Відгуки про інші тури