Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий новорічний подарунок

"Подорож була схожа на чарівну казку і хотілось, щоб вона ніколи не закінчувалась. Здається, душею я і досі залишаюсь десь там..між Прагою та Дрезденом, насолоджуючись атмосферою свята та новорічними ярмарками."

Відгук туриста Аккорд тур Волк (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 7 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

З'їздила у тур "Три щасливі дні: Краків, Прага + Дрезден".

Ця поїздка - мій новорічний подарунок від рідних і, скажу, що це найкращий подарунок у моєму житті. Приїхавши до Львова я боялась, що придеться більше ніж півгодини чекати трансфер до Терміналу А (так як я розраховувала на 7-ми годинний), та мені казково пощастило і я встигла на той, що відправлявся у 6:45. І от подорож почалась.

Єдине, мабуть, зауваження, та, навіть, не зауваження, а скоріше пропозиція акорду це те, щоб керівники груп мали контакти один одного, щоб групи які виїхали раніше мали зв'язок з тими, хто виїхав за ними. Бо ми витратили трохи часу поїхавши на Краковець, де виявилось автобуси стояли з другої години ночі, тому прийшлось переїздити на Яблунець (хто їздив туди, знає, які там стрьомні дороги), та наші водії вправно подолали цей шлях за що їм окреме дякую. На кордоні поляки прогнали всю групу, 46 чоловік, з валізами через ренген і ми поїхали далі. Нам, на мій погляд, неймовірно пощастило із супроводжуючим групи Петром Хміляром. Він надавав всю необхідну інформацію вчасно та чітко, пояснював всі нюанси та, взагалі, добре організовував подорож. В Кракові часу майже не було, тому встигли пройтись тільки по обзорній екскурсії, та буквально 5 хвилин на те, щоб купити кави. До готелю у Чехії приїхали пізно, здається, то була година друга, але так, як анкети на поселення ми заповнили ще в автобусі поселились доволі швидко і без проблем. Готель Олімпік не розчарував, непогані кімнати, великий хол, і доволі зручне розташування (до станції метро 5 хвилин пішки). День у Празі був насичений екскурсіями, багато побачили, почули та дізнались, екскурсовод Анастасія дуже добре і детально познайомила нас з цим містом. Дуже переймалась, що може не набратись поїздка в Дрезден, але тут майже всі вирішили поїхати. Нас зустрів екскурсовод Герольд на площі біля театру, провів фантастично цікаву екскурсія, оскільки було досить прохолодно він нас заводив погрітись до торгового центру, за що неймовірно йому вдячна. Наступного дня бажаючих очікувала поїздка до Соляних шахт Велічки. Час пройшов швидко і пізнавально, єдине, що вільного часу майже не залишалось, а оскільки біля самих шахт нічого немає, прийшлось йти на перекус в невеличку кафешку, але спробувати польського журика вдалось і там, тому шкодувати немає про що. Загалом поїздка була просто чарівною, з насиченою програмою, яку вміло корегував для нас Петро. Ще хотілось би написати про фільми, які нам ввімкнули в дорозі, деякі я дивилась вперше, але фільм 1+1 постійно вмикають, аж набридло. Є ж стільки чудових фільмів, щоб не повторюватись...

Поїздкою залишилась задоволена на всі 100%, дякуючи рідним та акорду.

Інші відгуки Волк

Календарь 14.08.2019 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 1
Календарь 22.07.2017 - відгук на тур Літній світ – Болгарія!!! (13 днів)
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури