Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всі країни дуже красиві і своєрідні.

"Гарний відпочинок, неймовірна краса та насолода від побаченого... "

Відгук туриста Аккорд тур M)BNN)) (Рівне) на тур
Поїздка: 11 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Столичний вікенд: Варшава, Берлін, Дрезден, Прага, Краків!

Доброго дня.

Вирішила написати відгук про тур «Столичний вікенд: Варшава + Берлін + Прага» можливо кому то він допоможе визначитися з вибором...

Варшава мене вразила не надто сильно. Як то мало часу для знайомства зі столицею.

Берлін створює враження казки, нехай часом і трохи похмурій. Кількість історичних пам'яток просто вражає, так само як і їх збереження. Я думаю, що говорити про те, що обов'язково відвідати Берлінську стіну, Рейхстаг і Бранденбурзькі ворота не потрібно, а ось музейний острів відвідати деякі лінуються - і дуже даремно! Взагалі Німеччина дуже відрізняється від інших країн. Її неможливо сплутати. Її архітектура просто манить до себе. На центральній площі кипить постійно життя. Також дуже порадували ціни на одяг і косметику в ТЦ. У Німеччині ходять безпосередньо Євро, що дуже зручно.

Дрезден є адміністративним центром Саксонії, однією з цілей моєї подорожі було відвідування національного парку Саксонська Швейцарія. Я дуже люблю незвичайні природні об'єкти. Парк не обдурив очікування! Чарівні види вражають уяву. Слова Бастай означає "бастіон", і ця назва як не можна краще підходить до цього неприступного місця! Одна з красот парку - Бастайскій міст (19 століття), на якому я стояла, милуючись околицями. Одна з родзинок Бастая - шикарний вид на Ельбу з висоти 194 м.

Прага - місто саме по собі дуже гарне, оглядової екскурсії недостатньо, щоб все побачити. Але для мене більшу насолоду було анітрохи послухати екскурсію, а насолодитися красою Карлова моста, набережної, Празьких будиночків вже з іншого боку. І це дійсно того варте. Я покаталася на кораблику по річці Влтава по шлюзах. На цьому кораблику нам дали спробувати місцевий напій - Бехеровка.

Всі країни дуже красиві і своєрідні. За цей час побачити все, природно, не вдалося, але я впевнена, що приїду сюди знову. Куди я найбільше хотіла б повернутися - так це в Прагу. Тут неймовірна краса. Вона вміє дивувати. Не дивлячись на свою «Європейську бідність» вона чудова, все акуратне і красиве, люди привітні і життєрадісні. Прага - одна з небагатьох країн, яку неможливо не любити.

Гарного відпочинку!

Реклама
Відгуки про інші тури