Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знайомство із Словаччиною.

" Тур "Вихідні в Словаччині. Лижні катання і термальні купання в Словаччині пройшов цікаво та залишив лише приємні спогади. Окреме дякую керівнику групи Марине Агаджанові. "

Відгук туриста Аккорд тур Мар‘я (Львів) на тур
Поїздка: 23 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Словаччині  Релакс в термальних джерелах

В перший день туру нас познайомили із невелеким, але затишним містечком Кошице. На відвідування Татранського аквапарку Аквасіті в Попраді вже не було часу, так як приїхали ми вже ввечері, після екскурсії - поселення в готель.

Програму туру описувати не буду (так як це можна прочитати), коротко опишу що відвідала особисто я: залишилась задоволеною після відвідуванням купальні "Водний рай - Бешенева". Просто супер!!!! Вартість вх. білету одному обходиться в 23 євро. Менш задоволеною залишилась після відвідування водного комплексу Терма Буковини Татранська в Закопане (вх. білет 18 євро, в той день було дуже і дуже багато відвідувачів). Але в цілому: водні процедури, купання в гарячих басейнах на фоні природи - запам'ятається однозначно. Надзвичайно сподобалось катання на лижах в Татаранській Ломниці (Високі Татри). Отримала море задоволення!!!! В загальному: мені все сподобалось!!! Море вражень, позитивних емоцій і мінімум бажання знову повертатись до звичного образу життя!!!! Велике прохання: добавити в тур поїдзку на озеро Морське Око!!!! (можна й замість одного із водних комплексів).
Реклама
Відгуки про інші тури