Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахливий автобус, непрофесійний водій, майже весь час по хамськи відносився, що до туристів, що до гіда !!

"Добре,що гід попався професіонал своєї справи Саша Сечіна!Нажаль автобус був в жахливому стані, і водій просто ХАМ! Не підготовлений автобус до виїзду за кордон, по всюди продувало, важко було зігрітися, обігрів салону,магнітола і ТВ не працював!ЖАХ"

Відгук туриста Аккорд тур sera (Кам
Поїздка: 28 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

Шкода що начеб то елементарні дрібниці, зіпсували відпочинок!! Водій автобуса Йосип, з угорським громадянством не має права працювати взагалі з людьми, не те щоб везти їх у довгу поїздку!! АКкорд-Туру дуже великий мінус, за те, що вони беруть такий персонал до роботи у своїй компанії!!! Всі стараннями гіда Саші довести компанії Аккорд-Тур, що умови поїздки в автобусі Жахливі, сидіння поламані, по заду автобуса завжди дуло з дверей, з вікон продувало на постійній основі, та й ще до того не працював обігрів, виявились дарма втраченим часом! Компанія нічого не зробила для комфортного перевезення!!!

Великий мінус за це компанії Аккорд-Тур!

Також Великий мінус Водію Йосипу і автобусу на угорських номерах LSV - 902, якщо колись прийдеться подорожувати ним, відразу приймайте дії по його заміні!!

Велика подяка гіду Саші Сечіній, завжди робила все для того, щоб поїздка запам'яталася з Гарної сторони! Дякую!!
Реклама
Відгуки про інші тури