Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Засніжена Фінляндія - фантастична подорож до Санта Клауса!

"Неймовірно, красиво, заворожуюче!"

Відгук туриста Аккорд тур marikurochka (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 28 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 653 «
Всі лідери

Відгук на тур Неймовірні пригоди у Санта-Клауса

Зустріти Новий рік в ЛАПЛАНДІЇ – це, мабуть, найкраще, що може статись з Вами в новорічну ніч. 31 грудня, курорт Рука, засніжені траси, небо замріяне зимовою прохолодою, дивовижна свіжість, височенні ялинки… А ти…. ти мчиш на швидкому снігоході серед тої всієї краси і не віриш, що це відбувається саме з тобою…. Краса, якою ледь встигаєш насолоджуватись, адреналін, яскравий драйв і потрясні емоції!!! Коли близько 60 чоловік одночасно «вишивають» на снігоходах – це просто вау видовище! А на завершення – смачнющі ковбаски на свіжому повітрі, гарячий глінтвейн і звісно ж, селфі, селфі, селфі…куди ж без них в сучасному світі! Така дивовижна зима і головне, нарешті, вдосталь, снігу! Бо ж для нас, останнім часом, сніг – це вже щось схоже на екзотику:)))

І яка ж зимова Лапландія без хаскі! Які Вас так щедро зацілують, оближуть, і ще й покатають на санях! Емоції зашкалюють, невтомні хаскі летять швидше вітру, ласкавий сніг рум’янить щоки, і знову ж таки, ті краєвиди, краєвиди! Хаскі – це не просто розумні вірні друзі, мені здається, це ціла культура, про яку можна розповідати вічно.

А Ви колись були на оленячій фермі? Ні? То Ви багато пропустили! Тут Вас зустрінуть дуже гостинні господарі фамільного господарства, що передається з покоління в покоління! Ви матимете змогу власноруч покормити маленьких кумедних оленяток, дізнаєтесь про улюблений «десерт» цих милих тваринок, зробите фантастичні знімки, і звісно ж, як тут не покататись! Красиві, величезні сани, наче з кращих казок нашого дитинства, запряжені оленями, навколо красивий ліс, купа снігу і ті неймовірні новорічні ялинки як на підбор одна краще другої… Думаєте, це все? Ні! Далі на Вас чекає пікнік з гарячими ковбасками, що приготують просто при Вас, травяний чай, особлива кава, домашній компот, дружні посиденьки біля відкритого вогнища, і так, звісно ж, селфі, селфі, селфі….:))))

А знаєте, чому усі бажання так класно і швидко збуваються? Бо ми вчасно відвідали резиденцію Санта Клауса і про все домовились!!!:)))))))) Офіс Санта Клауса – це окрема тема. Тут до Ваших послуг різноманітні кафе, ресторанчики, сувенірні магазинчики, купа шикарних розваг, де сумно не буде нікому! Відправити листівки друзям, накупити різних смаколиків, розповісти про всі бажання Санті, зробити найдорогоціннішу серцю фоточку – в обнімку з Сантою - ну як без цього! Неважливо скільки Вам років, та всі ми про це мріяли! Резиденція Санта Клауса – це територія живої казки, якогось дива, яке тут стається кожного дня, важливо лиш помічати і вірити!

Такою була наша зимова Фінляндія, це було більше, ніж «Неймовірні пригоди у Санта Клауса». Щось значно більше, що важко передати словами. Думаю, це «щось» примусить нас повернутись сюди знову. Це «щось» залишить солодкий спомин і божевільно-красиві знімки.

Загадковий Таллін, романтичну Ригу, шикарний паром за маршрутом «Таллін - Хельсінки» - залишимо для наступних розповідей. Чарівним сусідам по автобусу Олесі і Андрію – найкращі вітання!!! Ви щирі, милі, веселі і красиві! Керівник групи – Анатолій Шитев – ерудований, ввічливий, і головне, спокійний та врівноважений – теж передаємо найщиріші «привіти»:)))

8-денна мандрівка, ти була прекрасна! Улюблений оператор «Аккорд - тур» - ми чекаємо нових маршрутів! Завжди готові піти «в розвідку»! Завжди Ваші, компанія «MY TRAVEL». Всі, хто прагнуть неймовірних пригод і найкрасивіших подорожей, звертаємось за тел.. (044) 229-19-49,097 527 23 70,050 086 63 02 – ми раді Вашим дзвінкам!

Реклама
Відгуки про інші тури