Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя чудова різдвяна сімейна подорож грудень 2017

"Чудова подорож з великою кількістю позитивних та незабутніх вражень!"

Відгук туриста Аккорд тур sem-ya (КИЇВ) на тур
Поїздка: 23 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький настрій в Парижі та Діснейленді!

Тур відбувався з 23.12.17 по 29.12.17. Цей період дуже яскравий, всі міста в Різдвяному вбранні та відчуття колориту святкування не покидає протягом всього туру, незабутні ярмарки та ялинки... Святкування Різдва в Парижі, біля Ейфілевої вежі залишиться в серці назавжди!

Подорожували сім'єю, 2 дорослих + 2 дітей (9 та 14 років).

Дуже задоволені своїм вибором туру та організацією нашої подорожі Аккорд туром.

Нас комфортно доставили з ж/д вокзалу до Терміналу А, був час для ранкової кави і потім зі своїм гідом на комфортному автобусі ми відправилися в тур.

Окрема подяка гіду, Вікторія Невська, за увагу, турботу та цікаві факти по кожному місту та об'єктам! Весь тиждень ми відчували Вашу підтримку та високопрофесійну організацію нашого відпочинку! Щиро дякуємо!

Дуже вдячні водіям, що обслуговували нашу подорож. Ми були в теплі та комфорті! Кордони проходили за 2 години і вчасно доставляли нас по маршруту.

Программа туру дуже насичена містами, об'єктами та незабутніми враженнями! Ніколи не могла собі уявити, що за такий короткий проміжок часу можна так багато побачити та ознайомитись детально з такою кількістю міст та культурних пам'яток. Від Вас в цьому турі потрібно буде максимальна організованість, активність та позитивний настрій. Настільки інтенсивні темпи, тому не всім буде комфортно. Наша сім'я любить активний відпочинок і тому ми дуже задоволені!

Ми робили доплату по 13 євро за кожне місце в передній частині автобуса і все було зручно, місця для ніг було достатньо, 2 нічних переїзди були зручними.

Нам дуже пощастило з проходженням кордонів, тому ми були на екскурсії у Вроцлаві і вчасно попадали на всі заплановані екскурсії та зупинки по маршруту.

З радістю відповім всім, кому цікаво детальніше дізнатися інформацію по туру. Тому що сама дуже ретельно вивчала всі відгуки та цікавилася подробицями, щоб відпочинок був комфортним.

З повагою, сім'я Нікітенко.

Реклама
Відгуки про інші тури