Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий активний відпочинок в Прикарпатті!

"Відправляючись сім'єю в тур "Намисто Гуцульщини", уявляли, як ми неспішно прогуляємось по вуличках затишних прикарпатських міст, пройдемось по музеях, понасолоджуємось чудовою кавою... Все це ми теж отримали."

Відгук туриста Аккорд тур Наталия (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 січня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Але, насправді, досить неочікувано тур виявився досить активним, адже майже кожен дань нам приходилось підкорювати (нехай невеличкі), але вершини, мандрувати гірськими стежками до чудових карпатських водоспадів, де майже на кожному кроці природа зачаровує своєю незайманістю. Тому подорож видалась дуже драйвовою, а чудові емоції від поїздки просто переповнюють. Дякуємо копанії "Аккорд-тур" за цікаво організований тур, після якого вже на зворотньому шляху члени нашої сім'ї почали обирати, куди найближчим часом відправитись мандрувати - чи то має бути "Свіжість джерел Закарпаття", чи "Тільки чудеса, і нічого більше"...

Величезне "ДЯКУЮ" від нашої сім'ї прекрасному гіду, чудовій людині - КОПАНСЬКОМУ СЕРГІЮ. Це справжій метр своєї справи, який її добре знає і любить. Завдяки цьому всім нам, туристам, було цікаво, легко і весело, не дивлячись на те, що в групі були туристи від 18 до 75 років, різних національностей і навіть іноземці. Пан Сергій зумів організувати все так, що шість активних днів швидко промайнули, залишивши лавину позитивних вражень (особливо - поїздка до Манявського водопаду з пікніком).

Бажаємо пану Сергію та всій команді "Аккорд-туру" успіхів у всіх починаннях, багато гарних туристів та подальшого процвітання. У нас це третя поїздка з "Аккордом", впевнена - не остання, оскільки з кожним роком рівень компанії лише зростає.
Реклама
Відгуки про інші тури