Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої Враження про поїздку,на всі 100%

"Казкова Прага, з її обов"зковими пам"ятками - Старомєстська площа,астрономічний годинник Орлой,Карлів міст через красиву ріку - Влтаву у Празькому Граді собор Св.Віта від величі якого перехоплює дух!!! ,все це залишиться назавжди у голові..."

Відгук туриста Аккорд тур olaola1408 (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 09 січня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Про екскурсію "Тільки у Львові" мало дуже мало уваги чудовим соборам, не зайшли в жоден храм, дуже поверхнева екскурсія.

Одним з "проколів" було заявлено в програмі туру відвідування Кракова, якого не було. Я розумію, що на кордоні простояли 7 годин, але ж не було проінформовано про це зразу при покупці туру, а вже прийшло в інфолисті. А кошти ніякі повернуті не були, нас охопило загальне розчарування. А в цілому дуже гарні враження, готелі нормальний, сніданок пристойний. Супроводжуюча Вінтонів Мар'яна доброзичлива, турботлива, все старалась пояснити. Бажаю кожному такої супроводжуючої людини.... Сподіваємося продовжувати подорожувати з Аккорд туром і надалі!!!

Казкова Прага, з її обов'зковими пам'ятками - Старомєстська площа, астрономічний годинник Орлой, Карлів міст через красиву ріку - Влтаву у Празькому Граді собор Св. Віта від величі якого перехоплює дух!!! , все це залишиться назавжди у голові і буде манити до себе знову і знову))

Відень - це помпезне, королівське місто з архітектурними ансамблями на кожному будинку, всесвітня столиця музики (тут 6-літний Моцарт давав концерт), всі величні будівлі - немов завмерла класика!!! Ховбург, величезний палацовий комплекс (18!) тут реально відчуваєш, що ти в центрі колишньої імперії. На площі Марії Терезії Музей природничий із 30 мільйонами експонатів (!) та велетенська галерея мистецтв. Міська ратуша, Королівська опера,....

Будапешт (найбільш освітлена столиця Європи) - чудове завершення, прогулянка на кораблику по Дунаю під мостами, відблиски софітів від Парламенту та королівського палацу і чарівні мелодії вальсу

Кожна подорож – як нова сторінка в житті, повертаєшся іншою людиною, збагачуючись з середини та кожного разу ще більше усвідомлюючи цінність нових відкриттів, нових знайомств та безцінний багаж нових знань.
Реклама
Відгуки про інші тури