Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок

"Ця новорічна поїздка з Аккордом дійсно, як по нотах."

Відгук туриста Аккорд тур Алекс (КИЇВ) на тур
Поїздка: 01 січня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Ця новорічна поїздка з Аккордом дійсно, як по нотах. Все було супер. Вразили і Барселона, і Мілан, і Монако з Венецією. Тур дійсно досить цікавий і насичений. Не бійтеся нічних переїздів. Вони проходять досить легко. 1-й з них довгий, але у обід Ви заселяєтесь у готель у самому центрі Готичного кварталу Барселони. 2-й досить короткий, і уже о 5 ранку нас зустріла Венеція. Дійсно для зимової мандрівки було саме те, адже в Україні + /-5 градусів, а у Барселоні - 15-22. Приємно знову окунутися в літо. Наша поїздка проходила з 01.01. по 08.01.2018

Це була наша не перша поїздка з Аккордом, але вперше все було настільки злагоджено, інформатично, пізнавально, узгоджено =)

Хочемо висловити слова вдячності нашому гіду Юлії СУСОЛ, завдяки їй наш відпочинок пройшов на найвищому рівні. Відчувається, що людина на своєму місці. Уважна, турботлива, відкрита, товариська і просто майстер своєї справи. Також висловлюємо подяку нашим водіям - Віктору і Анатолію, які вправно виконували свою роботу. Подорожуйте з задоволенням!
Реклама
Відгуки про інші тури