Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

j.kj

"glgl"

Відгук туриста Аккорд тур Оля (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 січня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Кращі коліжанки Чеського королівства Прага, Дрезден, Карлові Вари + Краків

Організація туру просто жахлива! Дуже мало вільного часу, весь час все галопом! Керівник групи Вікторія Лазарева весь час хотіла нас пошвидше збутися, зі всіх 5 днів був тільки один нормальний екскурсійний день. Вікторія не могла нам нормально відповісти де можна було б перекусити, обміняти гроші, купити сувеніри. Її єдиною відповіддю було: вам все розповість екскурсовод, ви все побачите, ідіть куди хочите! Вільного часу після екскурсій в нас майже не було, максимум 1,5-2год! З туру на Львівський вокзал ми приїхали о 21.00! В мене був потяг на 02.20, в інших був навіть на 03.00! Куди нам було подітися на вокзалі 5 год на, якому повно бомжів та тхне неймовірно?!

А наш керівник залишила нас та поїхала додому відпочивати! Я коли купувла тур, мене переконували, що потрібно брати квиток назад із запасом, раптом затримаємося на кордоні!

Автобус в турі був жахливий! Це не автобус міжнародного класу! Весь час працювла пічка, яка не виключалася, в автобусі було дуже душно, ми потіли і потім виходили на мороз! З телевізором були проблем, або нічого не було чути, або він так кричав, що аж вуха закладало!

Екскурсовод були справжні професіонали.

Сумніваюся, що наступного разу при виборі поїздки я звернуся в Аккорд Тур, а також не пораджу цю агенцію іншим!
Реклама
Відгуки про інші тури