Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Наш літній причал... Італія". Кожна країна залишила в моєму серці тепло та позитивні спогади!!!

""Наш літній причал... Італія". Кожна країна залишила в моєму серці тепло та позитивні спогади!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Альона (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш літній причал… Італія: Адріатичне узбережжя

Доброго дня, всім мандрівникам!!!

Хочу поділитися враженнями про свій чудовий відпочинок в Італії.

В даному турі можна відвідати Італію, Австрію, Словенію, Угорщину, один тур, а дуже багато позитивних вражень.

Почну з подяки Аккорд туру - дуже гарно сформований тур та ТурМікс, а саме Сторожук Тетяні за допомогу у підборі туру та у виборі екскурсій. З ТурМікс їзджу не вперше, хороші менеджери, які завжди допоможуть, підберуть, порекомендують. Дякую!!!

Враження залишилися настільки позитивні, що минув трошки час, а я з великим задоволенням споминаю нашу дружну групу та керівника. Наталка Лозова – дуже хороший керівник, по всьому маршруту навіть хвилинки ми не сумували, вона постійно ділилася з нами цікавими історіями, фактами тих місць, які ми відвідували. Дякую!!!

Кожна країна залишила в моєму серці тепло та позитивні спогади. Австрія - це просто неймовірні пейзажі, настільки захоплюють, що неможливо повірити, що існує така краса. Озеро Вертерзеє – зачаровує дивовижною панорамою та своєю енергетикою. Буде можливість скупатися в озері, беріть купальники… або просто посидіти та помріяти…

Італія – дуже цікава своєю історією, архітектурою та шедеврами природної краси…

Ми відпочивали 4 ночі на узбережжі Адріатичного моря на курорті Лідо-ді-Єзоло. Готель CENTRALE був хороший, достойні сніданки, до моря 2-3хв. На пляжі шезлонги та зонти можна було використовувати безкоштовно. Була можливість відвідати екскурсії до Венеції, до Падуї... Венеція – мене заворожила своєю красою, своїм казковим світом. Падуя – це місто святого, шанованого у всьому світі (Святого Антонія), можливість побачити найдавніший європейський університет, в якому викладав Галілей.

Далі по програмі було місто Порторож в Словенії. Дуже гарне місце, набережна вздовж моря, красиві пейзажі, багато квітів, сосен… це краса. В цей день ми релаксували…купалися, загорали, просто насолоджувалися….

Тур хороший!!! Загалом можна відвідати цікаві місця та відпочити на морі в Італії та Словенії.

Рекомендую всім!!!

Дякую всім!!!

Інші відгуки Альона

Календарь 23.08.2016 - відгук на тур Романс древнього Львова
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури