Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур від 01.02.2018р

"Все супер!))"

Відгук туриста Аккорд тур Evgeniy Epick (Бобровиця) на тур
Поїздка: 01 лютого 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Наша перша поїдка в Європу! Перш за все хотілося б подякувати менеджеру тур фірми (Шишко Юлія), яка грамотно проінформувала нас, та допомогла підібрати саме цей тур. Чому саме він? Відсутність нічних переїздів, 4 дні - 4 країни. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче побачити максимум, і відпочивати з комфортом без переїздів, адже це важливо. Безкоштовний трансфер до терміналу А теж є плюсом.

Автобус. В прицнипі доволі сучасний та комфортний автобус, але довготривалі переїзди (500км) не є простими, і крісла могли б бути дещо зручніші. Але цей недолік нівелюється тим, що нічних переїздів тур не передбачає, а можливість відпочити від дороги буде в готелях.

Гід. Наш гід Андрій Прудивус - доволі кваліфікована комунікабельна людина, який має багатий досвід мандрівок, знає багато цікавого і може урізноманітнити поїздку, доповнюючи своїми вдалими коментарями та організаторськими навичками.

Екскурсії. у Вас є можливість самим обрати ті екскурсії, які б ви хотіли відвідати в турі додатково, і це добре, адже є право вибору.

Водії - професіонали, які просто роблять свою роботу. Тут без коментарів))

Загалом, ці 4 дні це унікальна можливість побачити багато нового, унікального, (хто ще не бачив) - емоції, які однозначно варті кожної потраченої копійки)) Рекомендуємо))
Реклама
Відгуки про інші тури