Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мандрівка до Кракову на 8 березня

"Весняне, сонячне, старовинне місто з багатою історичною спадщиною!"

Відгук туриста Аккорд тур Натали (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 березня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Краків!

Краків приємно зустрів сонячною погодою та весняними квітами, на схилах Вавеля красувалися жовто-гарячі крокуси, співали пташки, повітря було наповнено весною... Настрій був чудовий.

Тепер про організацію тура.

Сподобалось:

1. Готель був чудовий, чистенький, з ДУЖЕ гарними сніданками (шведський стіл), були і салати 3-4 на вибір, шинки та сири в великому ассортименті, різні соління, свіжі овочі та фрукти, молочний стіл з сухими сніданками, яйця варені, омлети, ще якісь наче як фаршировані (не спробувала), кава та чаї, соки, дуже гарний вибір.

2. Чудові екскурсоводи (Олена, яка проводила оглядову екскурсію по Кракову та Юлія екскурсія по Вавелю).

Не сподобалось:

Треба робити виїзд з Терміналу А хочаб о 8-30 і не всі автобуси одночасно, бо на кордоні утворилася черга з "Аккордівських" автобусів, Простояли на кордоні більше 4 годин. Я знаю, що за це оператор відповідальності не несе, але це треба якось планувати. Бо день був загублений, до Кракова доїхали аж 18 годині...

Ми розраховували поїхати на екскурсію в Копальні Велички (18евро+вх. квиток), бронювали тур одразу з екскурсією за 18 євро, потім гід сповістила, що треба до цих 18 євро оплатити ще 79 злотих вхідний квиток з людини (79 злотих =650грн приблизно), тобто вся екскуріся вийде майже 1300 грн з людини. На мою думку, треба на сайті указувати хочаб приблизну вартість додаткових затрат на вхідні квитки, щоб знати на що розраховувати. Нас була велика компанія, ми вирішили, що це забагато... Вирішили, щось інше взяти за заплачені вже 18 евро, піти на екскурсію по Вавелю (без додаткових оплат). Екскурсію нам призначили на ранок наступного дня.

Наша супроводжуюча групи Тетяна, ніби непогана, але якось невміло керувала, здавалось враження, що водії "крутять нею, як циган сонцем". Поясню: всі зупинки були 10-15 хвилин, а останню хотіли зробити майже час перед самим Краковом за 19 км, коли вже всі були змучені, голодні, після 4-годинного стояння на кордоні, всі хотіли швидше приїхати лишити речи в готелі, щось перекусити, а не стояти на трасі майже годину, бо було вже 18 годин... Люди почали обурюватись і наб зробили "отдолженіе" поїхали в місто. Потім ще 45 хвилин ми тинялися, очикуючи екскурсії. Єкскурсія була гарна, цікава, потім дали ще 2,5 години вільного часу, призначили зустріч на 22 годину на зупинці, де висадили, водії запізнилися майже на 20 хвилин, всі змерзлі, уставші, злі, усілися в автобус, поїхали в готель. По дорозі нам оголошують, що завтра в ранці нас не повезуть з готелю до Вавеля на автобусі, сказали, проїдьте на трамвайчику, і це за 18 євро! Народ почав відмовлятись, сказали вертайте гроші за екскурсію, на трамваї їхать не будем, з таким успіхом на трамваї самі доїдем за 2,8 злотих, підем у Вавель і за 20 евро на всіх візьмем собі екскурсовода. Тетяна "умовила " водіїв (ледацюги і хами) виконати свою работу.

Аналогічно було з додатковою екскурсією в Освенцим, двоє наших туди поїхали. Обіцяли написати відгук....

Висновок: Ми чудово погуляли, у гарній компанії, при чудовій погоді, Краків чудове місто, є де погуляти і на що подивитись, готель чудовий, сніданки гарні, це Аккорд організував добре. Якби не наглі водії, які весь час хотіли кудись утікти від групи і нічого не робити, все було б на 100% шикарно. Обов"язково поїдемо ще, але заранєє бронювати і оплачувати додаткові екскурсії ми більше не будем, щоб не залежати від обставин (хочуть нас везти водії або подорожчали вхідні квитки, або змінився розклад безкоштовного відвідування Освенцима), як вертать гроші за те, що не подобається або на що не розраховуєш.
Реклама
Відгуки про інші тури