Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії збуваються

"Давно мріяла побувати в Північній Італії та Венеції зокрема. Ось випала нагода помандрувати"

Відгук туриста Аккорд тур lisandra (Львів) на тур
Поїздка: 07 березня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Італію!

Тур досить насичений. Три міста: Будапешт, Любляна, Венеція.

Я відкрила для себе Словенію, її прекрасні краєвиди. Засніжені Альпи, замок у Любляні, цікаві розповіді гіда про інші багатства країни, озеро Блед, морське узбережжя. Смачно і недорого можна поїсти у ресторані "Сокол".

Венеція - неповторне місто, яскраве, старовинне і головна його прекраса - море (лагуна, канали, річки). Вузенькі вулички, магія старовини і сучасності. Привітні венеціанці і постійний захват від побаченого. Вечірня Венеція дуже таємнича. Вдень вона просто казкова, незважаючи на туман, який так повністю і не розсіявся. Але це не завадило насолодитися красою міста. Прекрасний собор св. Марка, багатство оздоблення, можливість помолитися і поставити свічку. Хочу одразу подякувати нашому гіду у Венеції Ліліані за цікаві екскурсії прикрашені витонченим гумором.

Прогулянка на гондолі невід'ємна частина подорожі до Венеції. Не шкодуйте грошей, воно того варте.

В Будапешті я вже не вперше, але кожного разу він вражає своєю красою. Для мене це місто свята, шампанського і яскравого сонця. Хочу ще побувати в купальнях графа Сєчені. Можливо наступного разу...

Хотіла б подякувати керівнику групи Марті Мальованій за її щирість, виваженість, доброту і високий професіоналіз. Завдяки їй наша поїздка пройшла легко, цікаво, весело, невимушено, незважаючи на довгі переїзди і лише один форс-мажорний випадок з однією з туристок (трішки заблукала). В наступні подорожі хотіла б їхати саме з нею.

Група, як на диво, була згуртована і толерантна.

Водії - професіонали.
Реклама
Відгуки про інші тури