Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Окна з найяскравіших пригод мого життя

"Надзвичайно цікавий, насичиний та захопллючий тур"

Відгук туриста Аккорд тур R (Львів) на тур
Поїздка: 07 березня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Пару днів назад повернулись з туру. Відгуки самі позитивні. Окрема подяка нашому керівнику групи Тетяні Олійник. Вона справді змогла зробити нашу подорож незабутньою. Таня - надзвичайна людина, з почуттям гумору, закохана в свою роботу. Протягом туру всім намагалась допомогти, щось порадити, полегшити життя. Дуже Вам дякуємо за турботу, допомогу та підтримку.

Тепер щодо туру. В нашій компанії було двоє дорослих і троє дітей. Наперед хочу написати, що всі повернулись щасливі і задоволені. Оскільки ми були обмежені по часу, то свідомо вибирали тур з нічними переїздами. З одного боку, ми усвідомлювали, що буде не просто, а з другого, нічні переїзди дали нам можливість суттєво зекономити час на пересуванні та збільшили наші можливості для відвідування екскурсій.

Першого дня ми приїхали в Краків. Оскільки на екскурсію ніхто йти не захотів, то ми просто прогулялись по місту і поїхали на ночівлю в отель під Прагу. В отелі ми були десь біля 12 ночі.

Другого дня раненько після сніданку в нас була екскурсія по Празі. Дівчинка-екскурсовод була просто неперевершена. Наші діти від неї не відходили та слухали її, роззявивши рота. Потім, після не великої паузи, яка називається вільний час, ми поїхали кататись на кораблику по річці. На цій екскурсії нас пригощали різними смаколиками і розказували про будинки, які ми пропливали. Загалом екскурсія непогана, але, як на мене, то потрібно або їсти та пити, або слухати екскурсовода. Потім в нас був нічний переїзд в Париж... Чесно кажучи, я думала, що все буде набагато складніше, але... очікування зустрічі з Містом Мрії, чи вдало організований переїзд і телесупровід в автобусі, чи хороша компанія суттєво скрасили переїзд.

І ось він - Париж!!!

В місто ми приїхали біля восьмої ранку і в нас відразу почалась оглядова автобусна екскурсія. На жаль, на цій екскурсії в нас не було фотопауз і ми не виходили з автобуса. По суті тут Париж ми побачили лише через вікно автобуса, зато об'їхали всю стару частину міста, відвідали Латинський квартал і зупинились біля Ейфелової вежі. Там же ми відразу пересіли на кораблик і поїхали кататись по Сєні. На цій екскурсії теж є свої нюанси. В закритій частині кораблика є аудіогід, а перед вікнами - палуба. Так от, якщо ти хочеш послухати, що тобі розсказують, то через вікно ти вже нічного не побачиш, бо перед тобою на палубі стоять люди. Тому тут можливі два варіанти: або дивитись на красоти Парижа, або слухати казки

Після того в нас був вільний час і ми вирішили самостійно відвідати Ейфелеву вежу. Відразу скажу, що ми на неї таки попали, але простояли в черзі 2 години. Якщо знати заздалегіть, коли буде вільний час, то можна купити білети онлайн і суттєво зекономити дорогоцінний час.

В Парижі ми були на всіх запропонованих Аккордом екскурсіях, відвідали Лувр, їздили в Версаль. Це дуже круто!!! Самостійно відвідати екскурсії не вдалось би. Чому?

По перше, дуже мало вільного часу, а всюди великі черги. Аккорд же зробив резервацію, привіз тебе на конкретну годину і провів через окремий вхід для груп.

По друге, музеї і замки надзвичайно великі, все побачити не реально, хочеться подивиться хоча б основне. Знов ж таки, самостійно знайти те, що потрібно, не так вже і просто. Аккорд працює з дуже крутими екскурсоводами. Всі наші екскурсоводи дуже цікаво та професійно проводили свої екскурсії, за що їм та Аккорду велика подяка

Моя порада, не пошкодуйте грошей і візьміть екскурсій по максимуму. Гроші це заробляться, а ці враження залишаться з вами на все життя.

Після двох днів в Парижі в нас був нічний переїзд в Дрезден. Це німецьке містечко, яке було розбомблено під час війни, а потім німці його повністю відновили. Для загального розвитку один раз там побувати можна. Після оглядової екскурсії містом, яка входила у вартість туру, ми самостійно відвідали картинну галерею. Чесно кажучи, враження після Лувру вже не ті і, на жаль, аудіогід не може замінити професійного екскурсовода. Але, загалом, може бути.

І на завершення нашого відпочинку ми ще заїхали в соляні копальні в Велички. Дуже круто! Раджу всім обов'язково там побувати, не пошкодуєте

Якщо коротко, то так пройшла наша маленька французька подорож.

Ще раз величезна подяка Тані та Аккорду!

Ми обов'язково поїдемо з вами знов!

Інші відгуки R

Реклама
Відгуки про інші тури