Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраща ідея для святкування ювілею)

"Коли три дні -це так мало і водночас так багато!"

Відгук туриста Аккорд тур Марина (Чернівці) на тур
Поїздка: 17 березня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

Наближався час мого дня народження, кругла дата , і мені хотілося втекти від буденності. До турів з Акорд - туром придивлялася давно, та все ніяк не наважувалася, бо автобусні тури не є легкими. Але тут збіглися бажання втекти з дому і ще раз побувати в Відні, а також подивитися Будапешт.

З Чернівців приїхали до Львова, з залізничного вокзалу о 5 ранку трансфером довезли до " Терміналу А". Комплекс новий, затишний, в ньому є все, щоб ви почували себе комфортно, очікуючи оголошення про відправлення вашого рейсу.

Вирушили у нашу трьохденну подорож о 9.30 ранку. Дорога до кордону, паспортний контроль, огляд багажу і ми на території Угорщини. В Будапешт прибули десь після 8 вечора. Дощило. Пішохідна вечірня екскурсія з місцевим гідом Лєною, яка цікаво, з великою любов'ю розповідала про столицю Угорщини. Потім ми провели годинку на кораблику по Дунаю з шампанським. Види ввечері пречудові. Поселення в готель.

Ранком досить непоганий сніданок за системою шведський стіл і на нас чекає автобус - їдемо до Відня! Але напочатку був приємний сюрприз у вигляді привітань та прекрасних побажань мені та ще одній туристці з нашої групи з нагоди дня народження від нашого гіда - Марини Кулик. Дякую, було дуже приємно, маю надію на сповнення).

Відень. Спочатку була пішохідна екскурсія Віднем з місцевим гідом Катею, потім вільний час. У Відні ми факультативні екскурсії не брали, хотілося побродити вулицями міста, на яке так схожі рідні Чернівці, самостійно.

о 18.30 знову автобус і повернення до готелю в Будапешт. Ночівля. Сніданок.

Ранком нас знову чекав автобус і екскурсія "Ключ до серця Будапешта" з уже знайомою нам Лєною. Сподобалося, навіть дуже. Побачили багато цікавого, зробили чудові фотографії.

Ще трохи вільного часу, знову автобус і дорога додому...

Мої враження від поїздки набагато об'ємніші, ніж моя розповідь. Як сказала нам Марина напочатку - буде важко, але втома відійде, а враження залишаться. Це так і є. А ще, хочеться повернутися на довший час як до Будапешта, так і до Відня. Надто мало часу, щоб побачити багато. Але ця подорож дозволяє зробити собі замітки на полях про місця, у які я хочу повернутися, щоб розгледіти детально те, що бачила мимоходом.

Наприкінці хочу сказати що нам неймовірно пощастило з нашим супроводжуючим гідом Мариною Кулик. Від початку і до кінця організація була на "5+". Цікаві, змістовні розповіді, завжди професійні відповіді на питання, я з радістю поїхала б у тур з нею ще раз. Також велика подяка водіям - жодного разу не було нагоди мати сумнів в їх професійності! Гіди у Будапешті та у Відні, Лєна та Катя, - з вами було цікаво, і. дякуючи вам. я хочу повернутись!
Реклама
Відгуки про інші тури