Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш красивий вікенд! - він дійсно ДУЖЕ красивий!!!

"Рекомендуємо тур всім, хто хоче отримати величезне задоволення від поїздки."

Відгук туриста Аккорд тур Мандрівник (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Не за горами літо, пора відпусток, час думати про нові мандри, нові поїздки, нові враження… Готуючись до цього, ми з дружиною постійно згадуємо свою останню поїздку з “Аккорд-туром”, переглядаємо фотографії і плануємо нові поїздки. З “Аккорд-туром” це була наша третя поїздка. Сподобалися всі три, але останній тур вийшов дуже насиченим, тому й згадується найчастіше.

“... Магічний Краків, легендарна Прага, чарівний Відень, елегантний Будапешт…”: під цим гаслом рекламується тур “Наш красивий вікенд! ” (ми були в цьому турі 20-24.09.2017 р.). Здавалося б, до цього нічого не можна добавити, бо все це дійсно так. Але одна справа слова, навіть дуже красиві, а зовсім інша побачити все своїми очима, зануритися в старовинну архітектуру, відчути дух кожного міста, а себе в деякій мірі справжнім європейцем, хоча б і не на довго. Зате залишаються спогади і душа якось заспокоюється, бо в світі є стільки всього прекрасного, стільки незвіданого, не пережитого, що хочеться знову кудись їхати, хочеться висловлювати щиру вдячність компанії, яка зуміла все так чудово організувати, забезпечити туристів такою кількістю турів, що голова йде обертом, коли хочеш на чомусь зупинити свій вибір.

Всі міста, які ми відвідали, можна відвідувати не раз, бо там всього за одне відвідування просто неможливо побачити, неможливо включитися в міську атмосферу кожного міста, повністю зануритися в його дух. Але те, що ми побачили в кожному місті, варте першочергової уваги. Особливо хочеться відзначити нашого гіда Олександра Федоченка, котрий допомагав нам у всьому, був з нами на всіх екскурсіях і з честю виходив з різних складних ситуацій. По-перше, хотілося б відзначити його вміння спілкуватися з адміністраторами в готелях, бо у Відні нашу групу розділили на два готелі і всі сімейні пари відправили в Green Hotel, куди ми приїхали вже пізно вночі і де нас не дуже то й чекали. Але завдяки Олександру нас все-таки поселили, а йому потім довелося пішки добиратися в інший готель, бо автобус використав свою денну норму і далі нікуди їхати не міг. Ми провели в цьому готелі два дні і зрозуміли, що фірма і гід зробили для нас все якнайкраще.

Варто також відзначити, що після завершення подорожі ми практично не встигали на свій поїзд до Києва, який відправлявся в першій годині ночі. Але завдяки водіям і гіду, ми встигли на поїзд, прибувши на львівський вокзал буквально за 2-3 хвилини до його відправлення. Олександр біг за нами в будівлю вокзалу, щоб допомогти зорієнтуватися на посадці, бо переживав за свою групу, за своїх туристів до останнього моменту.

Хочеться також висловити глибоку вдячність Катерині Моревій з туркомпанії Studentland, котра постійно оформляє нам документи для поїздок з “Аккорд-туром”. Незабаром ми знову поїдемо відпочивати, і знову з з “Аккорд-туром”. Велике вам усім спасибі, за те що ви є, за те що професійно робите свою справу, за те, що ми отримуємо величизну насолоду і задоволення від кожної поїздки з ВАМИ!!!

Томашик Василь і Томашик Зоя.

Реклама
Відгуки про інші тури