Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Величні Відень та Будапешт

"Цікавий і насичений враженнями і емоціями тур! "

Відгук туриста Аккорд тур Julia (Луцьк) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 26 квітня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Давно мріяла відвідати Відень і Будапешт. І ось ця мрія збулася. Один тур і ці прекрасні два міста) В принципі організація туру сподобалася. Дорога була комфортною і приємною. Окрема подяка супроводжуючій туру Надії Меді за доступну та корисну інформацію щодо організації групи, покупок, валюти (де краще міняти) та іншх питань, які цікавили. Класно, що три екскурсії (1 у Відні і 2 у Будапешті) уже включені в тур. Додатково брала ще 2: Вечірній Будапешт на кораблику по Дунаю. І хочу сказати, що це щось неймовірне! Егер та дегустація вин теж залишили приємний душевний спогад.

У Відні ще відвідала: Анкерний годинник, парламент Відня, ратуша, Бурґтеатр, віденська опера, імператорська скарбниця, будинок Хундертвассера, Бельведер, музей метеликів, Шенбрунн. Це все побачила у вільний нас) В Будапешті додатково ходила на гору Геллерт та в копальні Геллерт. Хотілося, звичайно, в Сечені, але вільного часу в Будапешті було набагато менше, так як тільки о 9 год. ранку виїхали з готелю.

Перехід кордону, який і в одну і в іншу сторону трошки затягнулися, але це звичайна ситуація на кордоні. Готель залишив двояке враження. Душ у ванній кімнаті не закривається і вся вода бризкає на підлогу+було в кутках трохи брудно і неприємний запах. Вайфай жахливий на 2му поверсі, а на 4 він взагалі не тягнув. Сніданок скромний, але перекусити можна. Зате близько супермаркет та Макдональд)

В Угорщині, звичайно, краще купувати у форінтах, ніж в євро.

А найголовніше, що залишилися тільки позитивні враження та емоції від поїздки)))
Реклама
Відгуки про інші тури