Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сказати "Супер" - нічого не сказати

"І взагалі немає таких слів, якими можна описати мандрівочку. Про все це говорять отримані емоції"

Відгук туриста Аккорд тур Братишка (Миколаїв) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 29 квітня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 10 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Певно, що кожен прискіпливо відноситься до організації свого відпочинку і, відповідно, до підбору туру для своєї душі. Так і я потрапив в таку ситуацію. Цей тур обрав інтуїтивно і не помилився. В цілому можна перерити цілу купу словників для того, щоб знайти вірні слова, щоб описати дану мандрівку. Але шукай-не шукай - таких гарних слів взагалі немає. Це треба відчути на собі. Мої враження залишилися на рівні вищому, ніж підкорена Говерла. Мої враження навіть були помічені супутниками, тому що літають десь так високо. Це така подорож, де можна відчути фізичні враження (приємне напруження кожного волокна м'язів рук та ніг; дотики весняного вітерця та промінчиків сонця, які пронизують тебе наскрізь: кожну частинку, кожну клітинку тебе) та моральні враження (усі синоніми слів "радість" та "щастя").

На мить здавалося, що може бути краще цих яскравих фарб, які радують око весняні Карпати. Але більшої яскравості кольорів надав наш гід - Сергій Копанський. Це людина, яка на протязі всієї подорожі була для кожного з нас не тільки гідом, а й товаришем, підтримкою, гарним настроєм паралельно свої роботі. За що йому величезна дяка.

Панорами, які відкриваються під час подорожі, навіть самого черствого скептика зроблять найвідчайдушнішим романтиком. Не просто так тур має таку назву. Адже ці самі хмарки на своїх пухнастих спинках відносять кожного до справжньої країни мрій!
Реклама
Відгуки про інші тури