Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Першмй в житті негативнмй відгук

"на жаль людський фактор може зіпсувати найкращі враження"

Відгук туриста Аккорд тур Марго (Фастів) на тур
Поїздка: 02 травня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Пікнічок в Амстердамі 

Вперше в житті пишу негативний відгук. Мені звичніше чи дякувати чи мовчки прощати, але вважаю за потрібне попередити туристів.

Нам дуже не пощастило з гідом. Вікторя Сизоненко супроводжувала нашу групу в турі та саме вона стала фактором розчарування. Вікторія - хороша людина, напевно, але гід надзвичайно зверхній та непрофесійний.

Поперше, маючи малий досвід роботи гідом, Вікторія весь час перестраховувалась. Екскурсійний тур автобусом завжди має якісь форс-мажорні обставини, але наша гід створювала їх сама. Наприклад, не дозволяла відлучитися, коли екскурсійний автобус запізнювався майже на дві години і туристи не мали можливості зігрітися

чи сходити до туалету, хоча гід була весь час на зв'язку з водіями та начебто контролювала ситуацію. Крім того Вікторія весь час виправдовувала водіїв, які гаяли наш час та блукали в пошуках заправки чи місця де ми, туристи, мали переодягнутися (нічні переїзди мають особливості). Невже компанія з досвідом досі не зробила зручну карту з мітками стоянок?!

Крім того, в нас вкрали цілий туристичний день! В останній день подорожі ми мали ще побачити чи Оломоуц чи копальні Велички але Вікторія нас відразу попередила, що в копальні ми не поїдемо, а стосовно Оломоуцу стане відомо лише наприкинці. По факту, так як четверо туристів відмовилось їхати до Оломоуцу, інші 32 теж не поїхали! Ми їхали у 18 км від міста і просили дати нам вільну годину саме в Оломоуці, але гід відмовила, сказавши, що ми не встигнемо на кордон. Але!!! Увага!!! Ми двічи зупинялись на ОБІД і витратили на ці зупинки дві години! На прохання і питання групи Вікторія чітко сказала - вона хоче пройти кордон заздалегідь, щоб всі встигли на потяг о першій ночі. хоча на кордон ми приїхали о сьомій десять за українським часом! Потім ще чекали на терміналі А 40 хвилин!

вишенкою на торті для нашоії родини стала перешкода зі сторони Вікторії отримати такс-фрі! Гід знала, що ми мали оформити повернення податку ще в турі та ми нагадали їй про це перед кордоном. Спочатку дівчина підтвердила, що пам'ятає але як тільки водії зробили зауваження, що це довго, дивлячись в очі збрехала, що повідомляла нас про неможливість отримати печатку на кордоні! це був шок! Нам перешкоджали вирішити це питання самостійно! Водії диктували умові гіду! І вона кивала головою. Нам нічого не вдалося від неї добитися.

але і це все можна було б простити, якби гід вибачилась чи просто дала б нам поради чи заздалегідь повідомила про ускладнення. Вікторія мовчала, як води в рот набрала. Вона мовчала і під час подорожі до речі. Полінувалась взяти інформацію з Інтернету і ми чули декілька заучених фраз про країни, ніякої іншої інформації нам не надавали.

Гід Вікторія Сизоненко НЕ взмозі вирішити ніяке питання туристів! Більш того, відбирає та скорочує туристичний маршрут!

На жаль, саме люди псують враження від відпочинку! Складається враження, що це політика компанії "Аккорд тур". а ми планували їхати з Вами до Італії. Дяка, що не купили тур заздалегідь. З такими гідами не хочеться мати справи з компанією.

за для справедливості скажу, що тур цікавий, готелі обрані професійно. Сніданки були шикарні! Країни чудові та екскурсоводи були цікаві. От так одна людський фактор псує враження.

Реклама
Відгуки про інші тури