Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тільки чудеса і море гарних вражень!

"Усе на позитиві! "

Відгук туриста Аккорд тур Натали (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 28 квітня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 11 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Тур «Тільки чудеса… и нічого більше!» відбувся у складі групи із 29 осіб без маленьких дітей (9-ти річний Тімур поводив себе як дорослий джентельмен). Підібрався дружній, відповідальний колектив. Незначне незадоволення окремих туристів упродовж всієї подорожі трошки заважало керівнику групи, але не вплинуло на загальний настрій.

Гід тура Галина Котило – вихована, ввічлива, ерудована, доброзичлива галичанка, справжній знавець своєї справи. Від керівника групи залежить не тільки організація, але й загальний настрій. Усе було в рамках програми, розписано як по нотах. Наголошувались по декілька разів години збору, бюджетні і не тільки варіанти обідів та вечерь, санітарні зупинки. Мандрівка супроводжувалася цікавими розповідями про кожне місто і містечко на нашому шляху, запальними та ліричними українськими піснями, пізнавальними фільмами про видатних діячів культури Поділля та Галичини (Володимир Івасюк та Соломія Крушельницька).

Водій автобусу Мирон – спокійний, ввічливий, охайний та дбайливий як по відношенню до свого транспорту так і до учасників туру. У автобусі було завжди все чисто, полагоджено, шторки після кожної зупинки заправлені або щільно закриті, якщо світило яскраве сонце. Жіночій частині групи він радо допомагав із багажем.

Програма туру насичена та цікава. Після кожного туристичного об'єкту надавався вільний час на самостійний огляд та фотосесії. Особливо вразили величні Кам'янець-Подільська та Хотинська фортеця, а також Бакота. Невеличкі обласні центри Тернопіль та Чернівці сприйнялися милими та затишними, чому сприяла тепла та сонячна погода впродовж усього туру.

Найменше сподобалася подорож до Кришталевої печери: організація екскурсії місцевим екскурсоводом слабенька та не цікава. Для проходу вузенькими та низькими коридорами зібрали величезну, близько 40-50 осіб, збірну групу та провели її швидким темпом по брудній, вологій нерівній зі всіх боків поверхні. Можливо, я занадто вибаглива після відвідин карстових печер у Криму та Новому Афоні (Абхазія).

Екскурсоводи в турі: У Кам'янець-Подільському, Хотині та Кременці - справжні фахівці своєї справи, історики, краєзнавці із місцевих жителів, які передають любов до рідного краю, із радістю відповідають на любе додаткове питання. У Чернівцях нам не повезло: жіночка явно відбувала свої робочі години як щось не минуще, екскурсію проводила завчено і не цікаво. На перше ж запитання від групи – до якої конфесії належить церква, яку ми відвідуємо, відповіла, що усі церкви в Чернівцях належать до Московського Патріархату... Далі слухати її не хотілося. У Почаєві запланована екскурсія із семінаристом не відбулася взагалі, що не завадило керівнику туру Галині провести групу (із дозволу адміністрації Лаври) територією християнської святині із дуже змістовною та цікавою розповіддю без участі місцевого фахівця. Екскурсовод по Бакоті – колишній мешканець затопленого у 70-80-х роках села з однойменною назвою, що із любов’ю до рідного краю відроджує його історію.

Готелі в турі: «Камелот» на об'їзній Тернополя (перша ніч), «7 днів» у Кам'янець-Подільському (три наступних) та «Рейкарц» у Почаєві (остання ніч) усі відповідають твердим трьом зірочкам. Ліжка, постіль та рушники бездоганні, фени та набір миючих засобів у кожному з готелів, холодильник тільки в «7 днів», ліфта не було лише в «Камелоті». Слід зазначити, що сантехніка в «7 днів» потребує оновлення, а два маломістких ліфта не справляються із великим потоком туристів із 12 поверхів.

Я подорожувала одна і завчасно замовила одномісне поселення, але й ті, хто планував ночувати із підселенням залишилися задоволені: двомісні номери стандарт для всіх туристів.

Сніданок в «Камелоті» був порційним (омлет із сосискою, салат із капусти, випічка, чай), «7 днів» та «Рейкарц» мали різноманітне меню за системою шведського столу.

Одяг та взуття впродовж туру можуть бути довільними, лише печери та Бакота потребували спортивного зручного взуття. У готелі «7 днів» бажаючі могли скористатися басейном (із собою мати купальники/плавки та рушник з номеру) за 40 грн. за разове відвідування.

Загальне враження від туру дуже позитивне! Всім охочим раджу його.

Передаю вітання усім учасникам подорожі, а особисто Наталі з Дніпра, Тетяні з Приморську та Олі з Енергодару!

Дякую Аккорд-туру та Галині Котило за організацію.

До нових зустрічей!

Інші відгуки Натали

Календарь 04.08.2019 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 36
Календарь 18.09.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Календарь 13.02.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури