Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Травнева подорож

" За кращої організації та меншої кількості людей цей тур може й має були легшим і приємнішим. Вірю, що у більшості туристів так і було й так буде. "

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 29 квітня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Для нас тур видався фізично важким. Ми їздили на травневі свята й передбачали, що буде не просто, але не настільки. Погодьтесь, висидіти в автобусі з 20:00, коли ми вирушили, до майже 15:00, коли прибули до Відня, не просто. Далі був день екскурсій, переїзд й о 3 ночі – поселення в готель... Також мене дуже збентежила кількість людей у групі - 71 особа... При замовленні туру ми з агентом уважно підбирали місця в автобусі на 49 осіб… Чому все так змінилося ніхто не пояснив. Не повідомили й про причини затримки трансферу від залізничного вокзалу Львова. Коли ми таки доїхали до Терміналу А вони стали очевидними, бо там… гуляло весілля. Тож, ні прийняти душ, ні зарядити телефони ми не змогли. Нас банально не пустили на 2 поверх. Поспіхом купивши воду, вирушили в дальню дорогу. Перехід кордону, у зв’язку з чисельністю групи, забрав 4 години часу. Керівником була тендітна дівчинка Марта. Вона дуже старалася, але виходило далеко не все. Чомусь вона майже не користувалася мікрофоном в автобусі й доводилося бігати за нею й все уточнювати. Ніякої цікавої інформації по дорозі дівчина не надавала, а хотілося знати хоча б по території яких країн ми рухалися. Мабуть для такої великої групи потрібен більш досвідчений керівник. Хоча я безмежно дякую їй за те, що викликала таксі на під’їзді до Львова й ми таки встигли на свій потяг назад.

Відень захопив нас своєю красою й вишуканістю. Цьому враженню значно сприяла екскурсовод Людмила. Професіонал з великої літери й щира патріотка України. Як же приємно було чути в столиці Австрії українську мову й бачити знайомі кольори! Щодо екскурсовода у Будапешті, то дещо здивувала подача роздавленого танками антирадянського повстання 1956р., як розгулу випущеного з тюрем криміналітету, а звіряче вбивство без справедливого суду Імре Надя, як справедливе покарання… Хоча місто було прекрасне! Авіа шоу, яке проводиться традиційно 1 травня, додало свята й прикрасило наш візит.

Тож мені здається, що за кращої організації та меншої кількості людей цей тур може були легшим і приємнішим. Вірю, що у більшості туристів так і було й надалі буде.

Людмила. Київ.

Реклама
Відгуки про інші тури