Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур в якому прекрасно майже все.

""Покинути все та поїхати на море" (С)"

Відгук туриста Аккорд тур Володимир (Полтава) на тур
Поїздка: 13 травня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Схід, солодка любов моя... Туреччина + Греція

Дуже цікавий оглядово-пізнавальний тур. Якщо Ви вагаєтесь чи варто відпочивати в Золотих Пісках, Несебрі, Санданскі чи зимою у Банско, то однозначно треба обирати цей тур, щоб самостійно оцінити чи варто їхати туди на більш тривали час чи ні.

За час подорожі є можливість поверхнево подивитись та оцінити, як живеться болгарам, румунам, турка та грекам у провінції. Майже всю Болгарію проїжджаємо по периметру і бачимо, як при чорноморські степи так і мальовничі гірські пейзажі. Це той випадок, коли хочеться побувати в горах, але ногами багато ходити не хочеться.

По оглядовим екскурсіям.

Стамбул.

Ну я якби не чекав, що гід буде розповідати про морський похід запорізьких козаків на чолі з гетьманом Петром Конашевичем-Сагайдачним на столицю Османської імперії, але обмежити розповідь про Стамбул фразами: «Єто автостанція. А єто площадка дє ви можитє здєлать селфі на Босфор. А єто магазин кожи – все дружна заходім!» WTF? Це все, що я маю знати про сучасний Стамбул? Можливо туроператор звик, перевозити контингент, якому такий формат екскурсії аж поза вуха вистачить, але ж хоч трохи треба бути на сходинку вище.

Солоники. Метеори.

Прекрасний гід Софія. З прекрасним почуттям гумору та національної самоіронії. Всю дорогу не замовкає і не втомлює своєю балаканиною. Салоніки та Метіори словами передати не можливо – їх треба «відчути шкірою» так само, як і переїзд по території Греції.

Пловдив.

Гід наче і говорить, але якось академічно совково. При цьому сама зауважує, що Болгарія була псевдо республікою СРСР. Бозна скільки разів загострила увагу на пам’ятнику «Альоші» і цитує: «Стоит над горою Алеша, в Болгарии русский солдат…». При тому майже нічого не розповідає про дуже красивий історичний центр Пловдива, трошки розповіла про розкопки римського стадіону, а пам’ятник скрипалю, якого репресували в Болгарських ГУЛАГАх, просто пройшла повз. Місто Пловдив однозначно варто уваги, але з більш грамотним гідом.

Бухарест.

Ніяких сподівань та вражень від міста не очікував, але гід Сільвія змогла зацікавити і подати місто та свою країну в об’єктивному світлі.

Керівник групи Тарас Легенький відпрацював на повну і врахував інтереси всієї групи. Шукав до чого в нього прискіпатись – об'єктивно не знайшов)))

Готелі всі були хороші, виняток Бухарест – не сподобалась естетика інтер’єру.

Не забувайте брати купальник, бо біля готеля може виявитись море або в готелі басейн.

P. S. Тур вартий тих грошей, що ви за нього платите.

Інші відгуки Володимир

Реклама
Відгуки про інші тури