Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасна подорож.

""Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!"-рекомендую подорож цим туром!!!!! "

Відгук туриста Аккорд тур Клаус (КИЇВ) на тур
Поїздка: 18 травня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Почалася наша подорож з Мукачевого. В домовленому місці і в назначений час ми сіли в автобус. Потім недовгий переїзд до кордону. Кордон пройшли відносно швидко. Потім перше місто нашого туру Егер. Дегустація вин, смачна вечеря. Далі ознайомча екскурсія вечірнім містом. В цьому був якийсь свій романтичний шарм бо вечірнє підсвітлення робило свою справу. Далі переїзд в Будапешт до готелю. Здивувало, що ми швидко в нього заселились. Ніякої реєстрації. Все було вже підготовлене. Нам просто по прізвищам роздали картки від номерів і далі на ліфті в номер. Ранок був супер. Гарний вид з вікна готелю на мальовниче місто підняло настрій. Добрий сніданок в стилі «аля фуршет» теж надихнув нас на нові пригоди. Перша ознайомча екскурсія була цікавою (гід знає свою справу))). Потім ми з дружиною взяли паузу в екскурсіях (таке теж можливо) і погуляли містом, поїздили на міському транспорті, пообідали в кафе. Екскурсії продовжились з 17-ї години. Стара Буда і її пам’ятки. А потім «кораблик»)), подорож по Дунаю. Не буду про неї розповідати, бо інтрига конкретна)). Привезли нас в готель на відпочинок втомлених, але задоволених. З ранку «дежавю»)), гарний вид з вікна і смачний сніданок. О восьмій стартуємо на автобусі в Відень. У Відні перша ознайомча екскурсія. Потім обід і вільний час для самостійного ознайомлення з містом, для тих хто хотів. Ближче до вечора ще одна екскурсія і приїзд в готель «Будапешт». І знову втомлені, але задоволені ми лягли відпочивати. З ранку сніданок, збори і від’їзд в зворотню дорогу. По дорозі до кордону термальні купальні і дегустація смачних вин з обідом-гуляшем в Токаї. Потім кордон і кінець нашої подорожі у Львові.

Хочу висловити свою подяку нашим водіям, які вправно крутилися вузькими вулицями європейських міст і швидко доставляли нас з місця до місця.

Окрема подяка нашому гіду Ірині. Вона вправно організовувала всі наші екскурсії. Старалася вгодити всій нашій групі, людям з різним характером та настроєм. Завжди привітна і усміхнена. Завжди на зв’язку у Вайбері. І якщо виникали якісь питання, то вона швидко на них відповідала.

Також подяка фірмі Аккорд-Тур за ваші цікаві пропозиції!

Реклама
Відгуки про інші тури