Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дивовижний та повний вражень тур

"Я давно мріяла побачити фьорди та спробувати подорож на паромі. Знайшовши цей тур від вже давно знаймого оператора Аккорд, я майже не вагалася."

Відгук туриста Аккорд тур marinapro (Харків) на тур
Поїздка: 20 травня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Фіорди Півночі!!!

Дякуємо Аккорду за цей тур! Все було майже бездоганно, чітко та професійно. Дякуємо також нашому гіду - Андрію Воронцову за уважність до питань та прохань. В нас буда дуже приємна група с багатьох міст України, різноманітна за віком, але дуже позитивна. Всі розуміли, що тур нелегкий, тому стійко виносили пізні прибуття в готелі та довгі дистанціїї у автобусі.

Варто зауважити підбірку відео в турі - фільми буди цікаві майже всі, тож ми не помічали, як пролітали години та кілометри.

Якщо сказати про сам тур, що він дуже мальовничий - це не сказати нічого. Це треба бачити на свої очі. Зауважте лише, що в Скандинавії все дорого. Але воно того варте.

На диво у Норвегії було не так прохолодно, як ми очікували, + 24-25, у фьорді навіть хотілось зануритись.

Обов'язково замовляйте ексурсію на кораблику та інши екскурсії на фьорді. Тих, хто поїхав відвідати Сталхайм, пригощали дуже смачним рибним супом за древнім норвезьким рецептом.

Нажаль на Фломську залізницю майже неможливо замовити квитків, вони бронюються дуже заздалегідь. Тож на цю екскурсію потрапити не вдалось.

Окремі яскраві враження ми отримали пересуваючись паромом! Це не лакшері судно, як тут говорили у минулих відгуках, але цілком пристойне. Вечеря дуже щедра (20 євро до початку літнього сезону) - креветки, риба, м'ясо, вино, пиво, салати, солодощі - всього дуже багато. Сніданок коштував 10 євро та теж був дуже щільний.

В нас взагалі скалось враження, що ми поїхали в гастро тур, бо було де смачно поїсти.

Наприклад, у Польщі ми відвідували корчму "Біда" біля Любліна - таких великих порцій я в житті ще не бачила. Якщо замовити зупу - то вам принесуть літр, не менше. Дуже раджу відвідувати цей заклад на порожній шлунок!

У Готеборзі треба обов'язково завітати до Рибної церкви - там великий вибір свіжих морепродуктів на будь-який смак.

Всі готелі в турі були дуже пристойні та затишні, жодного нарікання. Сніданки були смачні та різноманітні.

Отже, хто хоче оглянути мальовничі куточки Скандинавії, відчути ії смак та атмосферу, - вам точно в цей тур!
Реклама
Відгуки про інші тури