Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок був би більш вражающим, якби не підвів кондиціонер!

"В тур варто поїхати, є що подивитися! Своєю красою і життєвим укладом вразила красуня Австрія!!! Але хочу звернути увагу організаторів на комфорт!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Ann (Кам
Поїздка: 26 травня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур У казковому вальсі  Прага, Відень, Зальцбург

Добрий день! Рейс №411 з 26.05.18 по 01.06.18 «В казковому вальсі… Прага і Відень» (7 днів). З Аккордом подорожую не вперше. Серед інших туроператорів надаю перевагу Аккорду, відгуки у мене про Аккорд завжди були позитивні, завжди рекомендувала усім своїм друзям. Але моя остання поїздка похитнула довіру до тур-оператора. По організації туру у мене питань не має все було чудово! Головна проблема – це комфорт під час поїздки!!!

В автобусі не працював кондиціонер!!!! Температура повітря на вулиці 26-29С, а на сонці всі 30С і вище. До Праги (1 –й день) ми доїхали кондиціонер ще якось працював. А після - останні дні туру, були без нього! Постраждали тут всі і водії, і гід, і туристи. Погодьтеся дорога не близька! За весь тур ми проїхали понад 2000 км. В пеший день ми проїхали 856 км (близько 13 годин займає сама дорога) і в останній день 875км – 11 годин. Вибачте, але я заплатила за тур з пакетом екскурсій разом 16000грн (10000грн сам тур + пакет екскурсій (по бажанню)), в першу чергу це мій комфорт, я як будь-який споживач хотіла отримати за свої гроші відповідний комфорт. Але мало того через несправність кондиціонера увімкнулося опалення в автобусі і 4 години (незважаючи, що водії намагалися якось виправити ситуацію, вона не відключалася), від Берегово до Львова (493 км), ми їхали з увімкненим на повну потужність пічкою, з відкритими люками, де температура на вулиці була 28С. В автобусі була сауна! У першій половині автобуса взагалі не було спасіння навіть від люка, повітря дуло назад. Так туристи, мало того, доплачували ще додатково, коли купували тур за місця від 1 до 16 (вважається сама комфортна половина автобуса). Ззаду автобуса було декілька вільних місць, можна було розсістися, але бажаючих було багато.

Погодьтеся за таку вартість туру – це не нормально! !!! Враження, які були отримані від екскурсій, притушила дорога. Я звертаюся в першу чергу до адміністрації і організаторів туру! Будь-ласка, якщо вам дорогі і потрібні ваші клієнти, відповідальніше ставтеся і перевіряйте не тільки екскурсійну програму і організаторські моменти, але і технічну справність автобусів!!! Вони мають ретельно перевірятися перед туром! Відстані великі, дорога не легка і для водіїв в першу чергу, комфорт водія – безпека туриста! Я розумію, що в це дорога і може трапитися все, що завгодно. Але ці питання треба вирішувати компетентніше і серйозніше! Зверніть будь-ласка на це увагу!!!!

В анкетах, які ми заповнювали вкінці туру, я впевнена, що всі написали за кондиціонер, але конверти ми заклеїли! І про пічку, що погіршило становище, не написали.

Я також надіюсь на зворотній зв’язок від організаторів туру, тому лишаю свою електронну адресу: vikvitann@ukr. net

Реклама
Відгуки про інші тури