Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок,який я запам'ятаю на все життя! ))

""Веселка Карпат" - це найкрутіший тур для тих, хто вперше плбнує познайомитись з найчарівнішим куточком нашої України! "

Відгук туриста Аккорд тур Катя (Кропивницький) на тур
Поїздка: 27 квітня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Веселка Карпат!

Цей тур на двох мені подарували на День народження, в цей же день ми і вирушили у подорож. Настрій був чудовий. Вже на вокзалі у м. Київ ми познайомились з чудовим гідом Теодором. Від дуже позитивний, веселий, професіонал своєї справи. Автобус у нас був комфортабельний. Теодор під час подорожі розповідав багато цікавого про різні міста, звичаї, події в історії. Також лунали гарні українські пісні, які налаштовували на відпочинок у Закарпатті.

Перше поселення у готель "Надія" було в Івано-Франківську. Порадував нас сніданок, шведський стіл, великий вибір, гарний сервіс. Далі на нас чекала екскурсія. Ми вперше були у цьому місті, воно манить своєю красою, духовністю, культурою і в той же час сучасністю. Гарна вулиця "100-метрівка", Ратуша. Дуже смачні смаколики можна скуштувати у "Цукерні". Ми багато дізнались і запам'ятали про історію цього міста. Були ми потім у Коломиї, відвідали музеї, також було дуже пізнавально і цікаво. Ну, а далі ми вирушили у Яремче. Краса, яка нас оточувала, перехоплювала подих. Гори, річки, свіже повітря!!! Ми ще й були у кінці квітня, коли природа зачаровувала нас все більше! Готель "Станіславський", в який ми заселились у Яремче нам теж сподобався. Він розташований якраз коло бурхливої річки, ми милувались краєвидом. Були ми у пана Романа на дегустації наливок, дуже всім сподобалось. Роман нам розповідав про цілющі властивості трав, з яких сам усе виготовляє і все супроводжував кумедними істопіями, анекдотами і тостами. Ресторан "Гуцульщина" - це взагалі місце духовного відпочинку, зі смачною їжею, дуже ароматною грибною юшкою і все це під супровід професійних музик, які грали неперевершено. Ми ніби побували на весіллі з запальними танцями. ))

Звісно, найбільше вразила подорож до самих гір. Нам дуже пощастило з погодою. Ми були у Драгобраті, потім підіймались на підйомнику до вершини гори Стіг, де ще тоді лежав СНІГ! )) Це була неймовірна краса! )) А яке там повітря!!! Долина крокусів! Слів не достатньо, щоб все детально описати, це треба тільки побачити. Тому я усім дуже раджу знайти час, можливість і вирушити у найчудовішу подорож, де ви гарно проведете час, знайдете друзів, побачите всю красу Карпат.

Окремо хочу подякувати гіду Теодору Олачу, з ним було цікаво подорожувати, це людина, яка віддана своїй роботі, він дуже уважний до усіх туристів. Все було чітко організовано.

Аккорд-Тур, дякуємо за те, що ми відвідали наймальовнитіші, чарівні і незабутні місця нашої України!
Реклама
Відгуки про інші тури