Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша незабутня подорож по Європі! )

"Море вражень, позитиву, дякую за чудово організований тур. "

Відгук туриста Аккорд тур Sveta (Полтава) на тур
Поїздка: 08 травня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Всім Привіт! Хочу поділитись з вами моїми враженнями про тур " Наш красивий вікенд ". Все почалось з терміналу А, де нас чекав автобус і наш гід Катерина. Все було організовано і українсько-польський кордон ми пройшли за 4,5 год. За 5 днів ми побачили Краків, Прагу, Відень, Будапешт, заїхали в Мішкольц - Тапольца і Токай. У кожному місті нам провели чудові оглядові екскурсії, а потім був вільний час, який ми проводили, як хто побажає. Сподобалося, що між переїздами з однієї країни в іншу, не було сумно, адже нам включали фільми, музику, перед в'їздом в місто, Катерина розподівала щось про нього, якісь особливості, де краще поміняти гроші, де поїсти і що смачненьке спробувати, як дістатися до готелю. Сніданки в готелях були смачні, їжі було достатньо. Найбільше сподобася готель у Кракові " Junior 2 ".

Я дуже щаслива, що побачила ці країни, вражена їхньою архітектурою, історією, традиційною їжею. Кожне місто дуже красиве, і хочеться ще не один раз приїхати.

Я отримала багато вражень, емоцій і хочу подякувати туроператору " Аккорд-Тур ", а також туристичному агентстві " Страйк-тур ", менеджеру Юлії за чудово підібраний тур, за мій красивий незабутній вікенд, дуже дякую! ! !
Реклама
Відгуки про інші тури