Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балтійські мотиви Стокгольм + Вільнюс, Таллін і Рига! Виїзд з Києва 3.06.2018

"Всім рекомендую цей тур! Він ідеальний для тих і кого не дуже довга відпустка і не хочеться проводити багато часу в автобусі. Цікаві міста в які хочеться повернутися ще. Для мене недоліком було те, що на прогулянки по Стокгольму виявилось мало часу."

Відгук туриста Аккорд тур Liliia (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійські мотиви Стокгольм, Вільнюс, Таллінн і Рига! 

Тур приніс на багато більше вражень та емоцій ніж очікувалось. Дякую Аккорд Туру та прекрасному гіду Олександру Ананченко за прекрасно проведений час.

Оптимально спланований час (не було дуже довгих переїздів). Як на мене, було достатньо часу в кожному місті, крім Стокгольма, так як паром припливає о 10 ранку, а повертатися потрібно було на наступний о 17,00, то на прогулянку по місту залишалося 5-6 годин. Для Стокгольма це дуже-дуже мало! В ідеалі було б залишитися там на ніч до 17.00 наступного дня. Тому для тих, хто більше часу хоче провести в Стокгольмі, рекомендую звернути на це увагу і можливо обрати інший тур. З приводу цього я була розчарована. Все інше на найвищому рівні!

Особисто мене вразив Таллін своєю гостинністю до туристів (велика кількість аніматорів по місту, які додають свого шарму, безкоштовний вай фай, чистотота). Також незабутні враження залишились після проведеного часу на паромі (магазини, ресторани на різний смак, яскраві виступи музикантів і співаків, дискотеки і карооке до ранку)! На мою думку, навіть заради 2 рейсів на паромі слід обрати цей тур:))

Рига порадувала цікавою архітектурою. Там провели не мало часу. Так як виїзд з Риги пізній, то всім рекомендую після вражаючих екскурсій і самостійних прогулянок посидіти на літній терасі ресторану, взяти каву, сидр, пиво (кому що більше подобається) розслабитися і насолодитися декілька годин перед виїздом живою музикою. Потім пройтися вечірнім містом і з посмішкою на обличчі та гарним настроєм повертатися додому
Реклама
Відгуки про інші тури