Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Короткий відгук про тур

"Все почалось весело , але були деякі але про які вам розповім"

Отзыв туриста Аккорд тур Семач Роман (Ужгород) на тур
Поездка: 23 июня 2018
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Июнь 2018
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Незабываемый уикенд: Вена, Рим и Венеция

Доброго дня. Хотів би залишити свій невеличкий відгук про цей тур.

В першу чергу Велике спасибі Сети Агентств Горящих Путевок "Магеллан" в місті Ужгород, а саме Олександрі Брахно за її професіоналізм у своїй справі, за її поради, терпіння, та хвилювання за нас.

А зараз про сам тур, що сподобалось: Угорщина, Австрія, Рим та Венеція

Що не сподобалось: Короткі зупинки відведені для вбиральні, погано працююче обладнання на оглядовій екскурсії в Римі, не професіоналізм у роботі керівника групи Альони Гелдутис в її ставленні до групи, її висловлення щодо незадоволення поведінкою та дисципліною групи, хоча сама наша група виявилася пунктуальною і не було ніяких затримок з боку туристів, навпаки. Постійні запізнення керівника групи в Угорщині 15 хв, та в Римі 30 хв, досить малий в порівнянні з Угорщиною ланч бокс в Римі (один круасан, одна водичка, сік, яблуко, дві голети та два маленькі джеми), доречі за самі ланч бокси нам керівник групи не сказала де вони будуть стояти і не сказала, що які саме наші, вони просто були складені на столі у фойє готелю.

Проживання в готелях досить хороше, все необхідне було в номерах.

Автобус комфортний, хотілося б більше зупинок для того щоб трошечки виходити на свіже повітря.

Порада Акорд Туру, краще звертати увагу при виборі керівника групи, та більше звернути увагу на короткі зупинки для туристів
Реклама
Отзывы о других турах