Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цікавий та захоплюючий тур

"Все пройшло чудово. Поїздка почалась з Терміналу А, де можна поснідати, зарядити гаджети..."

Відгук туриста Аккорд тур Natali (Дніпро) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 07 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Прикольними містами: Дрезден + Прага + Брно + Краків!!!



Першою країною була Польща, місто Краків. Цікава оглядова екскурсія, хороший гід. Після екскурсії ми мали вільний час і самостійно пройшлись історичним центром Кракова. Дальше вирушили в готель, який знаходився на території Польщі, недалеко від границі з Германією. Готель комфортний, чисті, зручні номери, смачний сніданок. Вранці вирушили в місто Дрезден. Чудове місто з неймовірними історичними спорудами. Дуже сподобалась Саксонська Швейцарія із захоплюючими розповідями гіда Герольда, рекомендую взяти цю факультативну екскурсію, Ви 100% не пожалієте. Увечері нас знову чекав чудовий готель на території Чехії, зі смачним сніданком. Наступне місто Прага. Цікава оглядова екскурсія і вільний час аж до 22.00, за який вдалося відвідати всі заплановані туристичні об'єкти. Нас чекав нічний переїзд в Величку. Копальні Велички зачаровують. Довгі коридори із солі, скульптури, храм під землею....

Тепер про організацію... Якщо у Вас супроводжуюча - Анна Мішустіна, то Ваша поїздка вдалася) Все було організовано на найкращому рівні. Анна професійно розповідада про кожну країну, куди ми направлялися, історію міста, давала побутові та всі необхідні поради та рекомендації.

Автобус був комфортним, працював кондиціонер. Лише відстань між сидіннями дуже маленька, через що спинка сидіння сусіда спереду торкалася колін, що завдавало певні незручності. У нас були хороші водії, які чудово справлялися зі своєю роботою. Завдяки їм та Анні наша поїздка вдалася! ДЯКУЄМО ЗА ЧУДОВО ПРОВЕДЕНИЙ ЧАС)

Інші відгуки Natali

Календарь 20.11.2021 - відгук на тур Східний акорд... Стамбул!
Голосов 3
Реклама
Відгуки про інші тури