Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутнє день народження!

"У кого немає часу читати все, скажу основне: тур того вартий, дуже насичений і цікавий, саме головне, щоб був хороший гід. З нами їздив Богдан Андрущенко і він зробив нашу поїздку незабутньою, всі дуже задоволені!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Віталіна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 21 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Сьогодні тільки повернулась з туру і ще досі на емоціях!!! Поїхавши в цей тур, я навіть подумати не могла, що все буде саме так. В цей тур я поїхала відсвяткувати своє день народження і тепер я його запам'ятаю на довго!) Хотілось би подякувати всім тим, завдяки кому це день народження стало незабутнім. В першу чергу, велике дякую моїм батькам за такий чудовий подарунок. Дякую Аккорд туру за цікаві тури, підбір неймовірно гарних і атмосферним міст та за хороших гідів (Всі ми знаєм, що Богдан Андрущенко найкращий) Як на мене в турі найголовніше це хороший гід, який може багато цікавого розповісти і розрядити обстановку під час переїздів. Хочеться подякувати нашому Богдану за цікаві екскурсії та розповіді, чудовий відпочинок, море позитивних емоцій та хороший настрій і за неймовірний заряд енергії навіть після довгих переїздів. Дякую, що розповів нам так багато цікавого про всі ті країни і міста в яких ми були. Дякую за дегустацію вин, яка нас всіх так здружила. І на кінець хочеться подякувати вже всім тим, хто був на тій дегустації, тим, хто був поруч всі ці дні і заряджав цю поїздку позитивом!) Думаю всі ми ще довго будемо згадувати цю поїздку, передивляючись фотки і згадуючи наші прогулянки! За ці дні нам всім є багато чого згадати, і насправді всі ми розуміємо, що це заслуга Богдана, адже саме він всіх нас здружив і був як чудовим і цікавим гідом, так і хорошим другом для всіх нас!) Це був незабутній відпочинок і я вдячна всім тим, хто зробив його таким! Дякую, що зарядили моє день народження позитивними емоціями! Неймовірно важко було з вами прощатися, але я надіюсь всі ми ще не раз зустрінемось! Я люблю подорожувати з Аккордом і вдячна цій компанії за цікаві подорожі і нові знайомства!

І в кінці хотілось би сказати, якщо ви колись поїдете в тур і побачите, що гід у вас Богдан Андрущенко - радійте і знайте, що поїздка буде неймовірно цікавою!!!
Реклама
Відгуки про інші тури