Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найжахливіша відпустка

"Відпустку ми з друзями вибирали ретельно. Але, на жаль, Аккорд Тур вміє її зіпсувати"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 квітня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Італійські мелодії… Флоренція, Рим, Венеція

Відпустку ми з друзями планували довго та ретельно. Але не склалося, на жаль...

Все почалося ще з Терміналу. Кілометрові черги до буфету, до туалету. Якщо компанія хвилюється за клієнтів, то перш за все треба забезпечити їх комфортне перебування в Терміналі. Людям сісти не було де!!!

Потім нас чекало проходження кордону. З 10.00 до 18.00.8 годин на кордоні!!!! Невже працівники турфірми не знали про це? Замість цього наш автобус відправився одним з останніх о 9.30, через що ми затримались на кордоні. Звісно в заявлений в програмі Краків ми не потрапили. Замість цього нас завезли в провінційний готельчик в передмісті Праги. Фірма навіть на цьому зекономила. А тим часом ми втрачали дорогоцінний час. Сніданок в готелі був по принципу "хто перший встиг". Через затримки на кордоні і дякуючи бездарному гіду екскурсія в Празі теж пішла коту під хвіст. Ввесь автобус пересварився. Екскурсію в Градчани довелося відміняти. Далі був нічний переїзд до Італії. Розселення в готелі, а вони, доречі, були різні, бо групу розділили, теж було вночі. Часу виспатись реально не було. Більшість групи заселили в дешевенький готельчик на окраїні Риму, де навіть WiFi був платний 2€/год! Нам пощастило жити в готелі сітки Хілтон, де умови були нормальні. Пересування по Риму громадським транспортом, на який наш "супергід" збирав занадто багато грошей, а здачу не повертав. В Колізей і Ватикан кілометрові черги, все галопом. На додачу, безтолковий гід по дорозі назад розгубив півгрупи. Нам довелося до 12 ночі чекати поки гід повернеться в центр Риму і забере іншу частину групи. Слава Богу, в Пізу ми їздили з іншим гідом, то день пройшов вдало. Повертаючись назад в Україну нас поставили пепед фактом, що в Будапешт ми вже не встигаємо, тому нас завезли в Єгер, де кафе відчиняються о 12 год.

Отже, підсумовуючи мій відгук, можу впевнено сказати, що це була НАЙГІРША відпустка.

1. Бездарний гід, який ледь говорить англійською. Запам'ятайте це ім'я - ДІМА ДІМАЙ. Якщо ви побачите в інфолисті це ім'я, то ваш тур зіпсований. Жодного слова під час поїздки про місця, які ми проїжджали, тільки "отеє", "тейво" і його коронна фраза "дивіться". Склалося враження, що він вперше супроводжував групу, маршруту туру не знав.

2. Ніякого комфорту. Санітарні зупинки по 10 хв для 47 туристів, все галопом.

3. Хами водії. Для того, щоб відкрити валізу треба було спочатку з усіма пересваритися.

4. Занадто завищені ціни на екскурсії.

5. Заявлені екскурсії в Краків і Будапешт, яких реально не було

Оцінка туру - 2

Гід - 2

Сподіваюсь, наші зауваження Аккорд тур візьме до уваги. Нам, на жаль, користуватися вашими послугами більше не хочеться.

Це була найжахливіша відпустка!
Реклама
Відгуки про інші тури