Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Карпати - це назавжди

"Коли мрії стають реальністю..."

Відгук туриста Аккорд тур Tetyana (Маріуполь) на тур
ще
46
фото
Поїздка: 15 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

Хто хоч раз був у Карпатах, знають, якою магічною силою вони володіють. Я мріяла про повернення в гори два роки з моменту останньої подорожі з Аккордом у "Тандемі". Ніяких сумнівів в мене не виникало, де провести свою чергову відпустку. То могли бути лише Карпати.

10-денний тур "Відпустка різнобарвна, наче сни" видався надзвичайно цікавим і, що мені до вподоби, дуже активним і навіть екстремальним. А подорожувати у супроводі Юрія Мартинюка було вдвічі приємно. За будь-якими питаннями ви завжди можете до нього звернутися. Професійні якості взагалі не підлягають обговоренню. Він і підкаже, і домовиться, і допоможе, і підтримає у будь-якій ситуації. Взагалі, якщо ви, друзі, бачите у своєму інфо-листі прізвище цієї людини, вважайте, що ваш тур вдасться на 100%.

Далі трохи про самий тур. Перші два дні – це знайомство з мальовничими куточками Львівщини та Тернопільщини і підготовка до найбільш активної частини програми. Красиві, але, на жаль, не дуже відомі в Україні місця, які заслуговують на більшу рекламу і відвідуваність. Заселились у франківський готель Надія. Тут вище усіляких похвал. Номери комфортні, шведська лінія у ресторані. А місто просто шикарне. В цьому турі було більше часу, щоб познайомитись з Фраником.

Наступного дня нас рясно поливав дощик під час сплаву по Дністру. Але ніякі примхи погоди не могли зіпсувати настрій від сплаву та навколишніх красот. Річка спокійна, можна брати одиничку й гребти собі вниз за течією.

Четвертого дня побували на полонині Маковиці, продегустували смачні полонинські сири та банош, а усі охочі піднялися на однойменну вершину. Погода змінювалася кілька разів. То дощик знову ускладнював наш шлях, то находив туман, але коли хмаринки розходилися можна було побачити дуже захоплюючу картину - дихання гір.

В наступні три дні озеро Несамовите, Догяска і Чорна Гора були до нас поблажливими і дозволили вдосталь насолодитися розкішними гірськими краєвидами. Тут будь-які слова зайві! Нереальна краса!!!!!

Після відновлення сил у термальних басейнах у Велятині наступного дня на нас чекав найекстремальніший похід до найвищого озера України Бребенескул. В цей день дощик згадав про нас, що дуже ускладнило не найважчий маршрут до озера. А майже біля озера ми потрапили у казку про 12 місяців. Так, так. Наприкінці червня у горах випав сніг. Тому, друзі, не нехтуйте дощовиками, теплим одягом і кількома парами зручного взуття, придатного для гірського туризму. Бо якщо потрапите під дощ, вдягатимете наступного дня мокрі кросівки й одяг. Сушарка була лише в готелі «Рахів», який заслуговує також найвищої оцінки. Беріть з собою у похід на перевдягання сухий одяг і взуття (залишите в автобусі), потім вони вам можуть стати у пригоді. І взагалі, слухайте свого керівника, він поганого не порадить.

Отак промайнули дев’ять днів нашої прекрасної відпустки, на десятий ми вирушили до Львова, по дорозі заїхали у Яремче на сувенірний ринок, пострибали над водоспадом та залишили Карпати, щоб якнайскоріше повернутися знов.

І на останок хочу ще раз порадити майбутнім туристам завжди прислухатися до свого керівника, брати усі можливі факультативи, купатися у гірських річках та озерах, ловити кожну мить. Вони безцінні!

Дякую "Аккорду" за чудово сплановану "Відпустку... ". Побільше хочеться таких довготривалих активних турів Карпатами і в цілому Україною. Дякую пані Тетяні з маріупольського агентства «Країна Мрій», нашому прекрасному керівникові Юрію Мартинюку, водієві пану Богдану, усій нашій групі рейсу №996. До нових зустрічей!

Інші відгуки Tetyana

Реклама
Відгуки про інші тури