Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Потрібно багато сил

"тур хороший,але були моменти... "

Відгук туриста Аккорд тур 27572-user (КИЇВ) на тур
Поїздка: 01 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Поспішаємо до Риму! Венеція та Флоренція!

Все почалось з Українсько-Угорського кордону, де в черзі ми простояли додаткових 5 годин (як завжди Угорська сторона працювала в своєму стилі). При цьому представники Акорду не намагались нічого зробити щоб якось вплинути на ситуацію, зазначу, що для автобусів відведена окремий пункт. Відповідно на нічну екскурсію в Будапешті ми уже не встигли але екскурсія на кораблику по Дунаю таки відбулась і ті хто не ходили на кораблик гуляли годину по Будапешту а потім ще 40 хв. чекали нашого автобуса. Увесь тур постійно

супроводжувався певними затримками автобуса та очікуванням на когось з туристів чи гідів практикантів. Хоча водії професіонали - - молодці, в принципі доволі тики значну поломку автобуса по дорозі до Риму полагодили дуже скоро.

Поради щодо екскурсій:

1. Будапешт - - прогулянка по нічному Будапешту, а ще це безплатно. В Будапешті не дорогі магазини (бутіки з одягом).

2. Відень - - дуже гарне місто воду можна пити із крану будь де. Додатково можна замовити екскурсію в замок Шенбрунн, там шикарні інтер'єри велика територія, хороший парк. А ще сам замок знаходиться в Відні.

Багато дешевих та якісних продуктів і смачне пиво також не дороге.

3. Флоренсія, Рим і Венеція-все дуже гарно, особливо екскурсоводи в цих місцях, дуже обізнані. Знову погана організація збору туристів гідом (Катерини Білоус), через це і в 2 ночі заселялися в готель в Римі, а в 6 вже вставали... Ще в Римі в готелі не було горячої води.

Вражень багато, всі позитивні, крім організаційних гіда.
Реклама
Відгуки про інші тури