Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сподіваюсь,мій відгук буде для вас корисним і надихне на нову незабутню подорож!

" Мрію якнайшвидше знову побувати в казці, відпочити душею, отримати заряд позитиву і бадьорості!"

Відгук туриста Аккорд тур Olusja (Харків) на тур
ще
60
фото
Поїздка: 24 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 65 «
Всі лідери

Відгук на тур Ahoooj Словаччина, привіт Закарпаття

Активний і релаксовий, різноманітний, драйвовий, пізнавальний, насичений тур!

У ньому є все: прогулянки казковими лісами вздовж сріблястих річок, потужні водоспади, що заряджають енергією, смачні дегустації, пікнічок та чорниці на полонині серед мальовничих пейзажів, об'єкти ЮНЕСКО, екскурсії старовинними кам'яними замками та затишними містами, цікаві розповіді гідів, і, звичайно, гори та містичні високогірні озера Словаччини!!!

Високі Татри з крутими схилами і скелястими суворими вершинами, оточеними густими чорними хмарами вражали своєю величчю і неймовірною красою! Чисте повітря, гуркіт водоспадів, дзеркальні озера...!!!

Вражень стільки, наче тур тривав не 7 днів, а принаймні 14!!!

Найбільш активні прогулянки - у Високих Татрах та Словенському Раю, як казав наш гід Сергій Копанський, "добре походимо"! Але маршрут безпечний, спланований так, що ті, хто втомилися, можуть перепочити, пообідати і насолодитися пейзажами у мальовничих місцях.

Яскраві емоції і трохи адреналіну від сходинок, прикріплених до скелі над каньйоном!!!

А після тривалих маршрутів - справжній релакс у сірководневих чанах у с. Лумшори та термальних басейнах у Врбові! Втому як рукою зняло!

Хочу дати трохи порад для туристів, які планують їхати в гори: візьміть теплий одяг, бажано спортивний, що швидко сохне, куртку, шапочку, дощовик, обов'язково треба мати дві пари зручних кросівок, що не промокають, рюкзак, у який це все можна вмістити, якщо стане жарко! Також потрібні купальник для термалів, фен, сушилка для взуття. І тоді в будь-яку погоду зможете сповна насолоджуватись краєвидами!

"У природи нема поганої погоди! ", якщо видобре підготовлені:)

Щиро дякую компанії "Аккорд-тур" та організаторам і розробникам цього класно спланованого, сповненого чудових вражень, активного туру Оксані Гамар, Сергію Копанському і всім, хто брав участь у його організації!!!

Окрема подяка водію Оресту за майстерність водіння та гіду у Словаччині - доброзичливій Раїсі!!!

Я була в багатьох активних турах від Аккорд-тур і про кожен з них можу впевнено сказати: "ХОЧУ ЩЕ!!! "

Інші відгуки Olusja

Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури