Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Літня відпустка під іспанськими вітрилами

"Відпочинок у Іспанії "

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія Крупка (Львів) на тур
Поїздка: 01 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 13 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Тільки повернулася з туру " Літня відпустка під іспанськими вітрилами " (рейс 169,1.07.2018 - 11.07.2018), і поки враження та емоції ще не вщухли хочу ними поділитися.

Почалася наша подорож із терміналу А, як і планувалося. Оскільки група видалася дуже організованою та пунктуальною, то все завжди встигали і жодних затримок не було.

Із кордоном також все було швидко, на зворотній дорозі витратили близько години на український та угорський кордони разом. Як і обіцяли раніше, всі встигли на свої потяги.

Майже всі готелі виправдали очікування, у більшості з них був безкоштовний Wi-Fi у номерах, сніданки в кожному схожі, але ситні та всім вистачало (якщо хтось хвилюється за їжу, то думаю, що голодним під час поїздки ніхто не залишиться)

Щодо екскурсій, то бажано брати також платні, а не лише ті, що входять у вартість туру. Це дозволить побачити та почути набагато більше. Здебільшого екскурсуводи цікаво розповідають (комусь хтось більше подобається, хтось менше - це суб'єктивно).

Справжнє захоплення викликали водії нашого автобусу. Так майстерно їхати перевалами, заїжджати вузькими вуличками до готелю можуть тільки справжні професіонали. Вони тримали автобус у порядку, завжди було чисто і комфортно, з кондиціонером також не було жодних проблем, а самі вони були надзвичайно приємними у спілкуванні.

Ну і звичайно, під час відпочинку дуже важливою є атмосфера, яку змогла якнайкраще організувати наш гід Наталя Нікіфоренко. На щастя, перед поїздкою я відгуки про неї не читала. Чесно кажучи, із більшістю прочитаних коментарів я категорично не погоджуюся, а тому і кажу, що " на щастя ".

Вона з усіма була дуже привітною та доброзичливою, якщо ж виникали якісь питання, то вона була готовою допомогти у будь-який час.

Завжди всіх чекала, після кожної зупинки рахувала кількість пасажирів у автобусі, щоранку перевіряли разом із нею паспорти, а тому ні з ким не трапилася якась неприємність. Постійно вмикала фільми, які були чудово підібрані: одні були смішними, інші - з історичними фактами про країну, яку в той момент проїжджали. Так само тематично була підібрана і музика, яка нікого не напружувала. Ну і звісно, її гумор зміг підкорити кожного і всі чекали, коли ж вона щось знову почне розповідати. Прощання також видалося дуже чуттєвим, почули багато приємних побажань від Наталі та водіїв, які у автобусі створили справжню домашню атмосферу.

Будемо і надалі подорожувати з "Аккорд-туром", сподіваюся на те, що із Наталею та водіями зустрінемося ще не в одному турі. Гарних усім мандрівок!

Реклама
Відгуки про інші тури