Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої враження

"Незабутній вікенд"

Відгук туриста Аккорд тур Віталій Грицюк (КИЇВ) на тур
Поїздка: 23 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Незабутній вікенд: Відень, Рим та Венеція

Доброго дня туристи та оператор Акорд тур. Вирішив написати відгук про тур Незабутній уікенд за 3 тижні після приїзду, коли вже пройшла захоплююча ейфорія та пройшов гнів стосовно випадків, які можна віднести до недоліків. Загальне враження про поїздку позитивне. Безмежна кількість позитивних емоцій від міст, що відвідав. Це захоплюючий  Будапешт зі своєю величною архітектурою та казковою атмосферою. Там класно, але в Будапешт ми приїхали о 20.00, бажаючих прогулятися на кораблику вечірнім Будапештом по Дунаю забрав супроводжуючий, вирішив прогулятися по місту і також не пожалкував тому, що там дійсно є де прогулятися. Але насоджувались містом ми не довго, о 22.00 нас перерахувати посадили в автобус і повезли до готелю, який розташований по дорозі до Відня. Готель виявився доволі комфортним на такий бюджет. А ще там повноцінний сніданок, яким, за бажанням, можна наїстися на цілий день. Покинули ми готель  о 9.00 наступного дня. Так це не зовсім класно тому, що пів дня потрібно провести в дорозі до Відня (хоча цих пів дня можна було гуляти по столиці Австрії), пізній виїзд нам пояснили необхідністю дотримання режиму роботи і відпочинку водіїв. Так це необхідно. Але ж якщо грамотно прорахувати режими роботи. Змістивши їх на пару годин наперед, виїзд можна робити і раніше.  

Австрія. Відень, у який ми прибули о 12.00 зустрів нас прохолодно, але доволі комфортно для знайомства з містом. Чисто. Порядок. Краса. Грандіозне місто, якщо одним словом. Чудова базова екскурсія. Та чудовий гід. За це велике дякую. Туристи які виявили бажання відвідати додаткові екскурсії також були задоволені, але, як на мене, без них можна обійтись. Часу на гульки, без додаткових екскурсій, достатньо. В 22.00 посадка в автобус. Далі зупинка на заправці для переодітися і далі в дорогу на Рим, вона дійсно довга...

Італія. Рим. Перше, що ми там побачили це Колізей в 14.00! Дивились ми на нього не довго... хвилин 15, хотілось хоча б обійти його по кругу, але нам пояснили що там немає нічого для нас цікавого. (Не погоджююсь і  вважаю що саме ця споруда для багатьох є культовою і одною з основних в турі). І нас повели по стародавньому місту. Класно, цікаво. Глючили наушинки, але їх привели в порядок доволі бистро. Далі 17.00 у Ватикан, це єдина екскурсія яку я брав додатково та залишився задоволений  від її проведення. Воно варто тих грошей (загальна вартість 47 є 30є екскурсія і 17 вхідний квиток). Далі коротка прогулянка по вечірніх вуличках Риму і в готель. Як на мене Риму МАЛО! не бачив більшість з того, про що читав у книжках і бачив у фільмах. (Акорд сплануй приїзд до Риму раніше, або обємнішу екскурсію, ви ж це вмієте.) Нормальний готель, не шик, але за такий бюджет і в Римі це норм. Раній виїзд о 05.00. Ну не такий раній  як планували. ВИБАЧАЮСЬ ПЕРЕД ТУРИСТАМИ ЗА ЗАТРИМКУ. Ну днюха як-не-як ;)

Італія. Венеція. 11.30. Спецефічне та неповторне місто. Як по архітектурі так і по цінах. Туристи готуйте гроші на харчування як у кафешках-ресторанах так і закладах типу фаст. Напевно найдороще місто зі всіх які є в турі. Рекомендую мережеві супермаркети. Там ціни фіксовані. Класна базова екскурсія по місту та велике ДЯКУЮ нашому супроводжуючому Альоні за подарунок на днюху;). Часу для насолоди містом достатньо і це також радує. Далі нічний переїзд до Егера.

Угорщина. Егер. Провінція до якої їздять купатися у термальних басейнах та їсти гуляш під вино. Одним словом на любітєля. Не сподобалось, що в доволі прохолодну погоду всіх хто відмовився від відвідування зазначених місць, як собак вигнали з автобуса аля погулять. І прийшлость там тупити  до обіда. Потім переїзд до Львова.

З позитива організації туру можна відмітити:

1. Демократична ціна туру, за такі гроші можна дійсно побачити багато.

2. Комфортний автобус і водії професіонали.

3. Нормальні готелі для поселення.

Що не сподобалось:  

1. У ціну тура не включено додаткові  обов'язкові доплати які необхідно здійснювати під час екскурсії це пару Є за наушніки, пару за проїзд на метро в Римі, переїзд на катері  до Венеції та ін. Всього на 41 Є. Пропоную обов'язкові платежі включити до базової вартості туру.  

2. Під час туру надаволось недостатньо інформації стосовно міст, що відвідувувались.

3. Не було жодної зупинки біля супермаркета. Де можна було б придбати їстівну їжу).

4. Занадто сурові водії. Ви перш за все водії, які надають послуги за гроші. А не надаєте благодійну допомогу. Не буркайте до туристів.

Це чисто моя точка зору. Можливо десь було перебільшення. Але це мої враження. Альона, водії, ви класні, але "совершенству нет придела" ви будете ще кращі!

Р. S. Для першачків необхідно зауважити, що подорож по Європі відпочинком назвати складно. Це важка пригода яка приносить величезну кількість вражень!  

І ще для нормальної подорожі вам необхідно мати з собою не менше 300 є. В мене було 200. Мені не хватало).
Реклама
Відгуки про інші тури