Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подарок от Аккорда на мой день рождение!

"Все началось не весело..."

Відгук туриста Аккорд тур Инга (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 червня 2018
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Придбала у туристичного оператора ТОВ «Аккорд тур» через укладення агентського договору з туристичною фірмою у м. Київ, пакет туристичних послуг в автобусному рейсі №618 «Побачення в Парижі+Мюнхен» з датою виїзду 30.06.2018.

30.06.2018 прибувши на залізничний вокзал м. Львова, звідки за програмою тура повинен був відбутись виїзд автобусного рейсу №618 «Побачення в Парижі+Мюнхен» о 9:30 ранку. Однак виїзд в запланований час не відбувся, зі слів керівника групи Бессонової Олександри через «форс-мажорні обставини» у вигляді поломки автобуса. Натомість відбулась затримка виїзду на одну годину, що негативно відобразилось на проходженні кордону – 5,5 годин, через велику чергу автобусів, які виїхали вчасно та спричинило фізичне та моральне навантаження 57 туристів, що були розподілені у два інші автобуси з різними групами не на свої раніше замовлені місця до проходження кордону з Угорщиною.

Таким чином за вказаною програмою тура, автобус рейсу 618 повинен був у вечері 30.06.2018 прибути до Будапешту з проведенням оглядової екскурсії по місту та запропонованими факультативними екскурсіями. Однак, замість цього, у зв’язку з не вчасним виїздом и тривалого проходження кордону, туристична група прибула на територію Будапешту о 5 ранку 1.07.2018, хоча у програмі даного туру було вказано, що даний тур не передбачає нічних переїздів. Враховуючи дану обставину туристична група була виснажена фізично та взагалі не побачила Будапешту у перший день тура (зважаючи на те, що у мене 30.06.2018 року був день народження і я планувала святкувати його на вечірній прогулянці на кораблику по Дунаю). Так, з заселенням в готель о 5 годині ранку, виселення планувалось о 8:00 ранку знов на іншому автобусі, тобто без належного відпочинку туристів. 2.07.2018 по програмі туру було заплановано відвідання м. Мюнхен (Німеччина). Однак, натомість цілий день туристична група провела в дорозі до транзитного готелю на території Німеччини, без відвідання м. Мюнхен, на відвідування якого розраховували 57 туристів. Таким чином, прибуття до транзитного готелю відбулось о 2:00 годині ночі 3.07.2018 (знов з нічним переїздом) та фізичним навантаженням, враховуючи, що у туристичній групі перебувала велика кількість дітей та людей літнього віку. На запитання туристів «Чому програма туру не відповідає придбаному пакету туристичних послуг?», відповідь керівника групи була наступною: «Що керівник групи не в силах виправити ситуацію, яка склалася і від неї нічого не залежить». Спроби зв’язатися з куратором туристичного оператора ТОВ «Аккорд тур» з метою корегування програми туру та надання належних компенсацій не мав позитивного результату через ігнорування дзвінків куратора по програмі Вайбер.

На підставі вище викладеного, за весь період туру відбулось зміна 6 автобусів з нічними поселеннями до готелів, що призвело до фізичного та морального виснаження 57 туристів (сімей з дітьми та людей літнього віку). Наголошую, що така недбала організація автобусного туру рейсу №618 «Побачення в Парижі+Мюнхен» може призвести до негативних відгуків про туристичний оперетор ТОВ «Аккорд тур», що буде супроводжуватись надходженням великої кількості скарг від не задоволених туристів та подальшого звернення до суду щодо компенсації матеріальних та моральних збитків через неналежним надання туристичних послуг.

Реклама
Відгуки про інші тури