Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Недоліки та переваги туру "Празьке дежавю"

"Прекрасні краєвиди, цікава архітектура та незрозумілі моменти "

Відгук туриста Аккорд тур Янита (Харків) на тур
Поїздка: 13 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 0 «

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Доброго дня! Хочу поділится з Вами враженнями стосовно туру "Празьке дежавю" (дата виїзду 13.07.18р.).

Мінуси туру:

- Провокативний музичний матеріал, який супроводжував нас під час виїзду зі Львова до кордону з Польщею.

- В Краків не заїхали, замість того заїхали в Празький музей - магазин скла, який не був включений у програму туру, де були протягом досить довгого часу.

- По приїзду до міста Прага було повідомлене керівником групи наступне: особисті речі ми залишаемо в автобусі, ідемо на оглядову екскурсію, потім хто їде на факультативні ексукурсії, а у кого вільний час. Поселення в готелі після 14 години, до готелю ви добераєтесь самостійно. Особисті речі вам видадуть водії. Вони розмістять на вікні автобусу в якому номері вони будуть. Керівник сказала, в разі виникнення проблем мені не телефонувати, а писати у вайбер.

Прибувши до готелю о 19 годині, інформації на вікні автобусу ми не побачили. На рецепшині спитали в якому номері водії. Піднявшись до них, вони не відчинили, хоча в номері було чути їх голоси. Написавши керівнику у вайбер, вона відповіла: "А, що ви від мене хочете. Мої речі також у них. " Керівник повернулася до готелю десь о 23.15 години. Сказала, що частка ваших речей знаходиться в кімнаті біля рецепшину, а інші ви отримаете о 7 ранку або ідіть самі розбирайтеся з водіями. На наші обурення та погрози зателефонувати в аккорд - тур, вона піднялася з нами до водіїв. Як відчинили водії, вона їм сказала: "Віддайте їм речі у них там інсулін". І о 23.40 ми нарешті отримали свої речі та змогли прийняти душ. Оце так сервіс. Ні вибачень, ні пояснень в свою адресу ми не почули, навіть не знаємо, що і думати. Де ми тільки не були, але таке вперше.

- Номер в готелі був без кондиціонеру

- Побажання при оглядовій екскурсії "Віденський Вальс" в місті Відень, екскурсовод повинен наводити чіткі історичні дані, а не альтернативні.

Плюси туру:

- Комфортабельний автобус

- Дуже гарна оглядова екскурсія "Тільки у Львові"

- Дуже різноманітна та захоплююча оглядова екскурсія "Знайомство з Прагою"

- Пристойний сніданок в готелі

- Дуже привітні мешканці міст в рамках туру

- Низькі ціни в Чехії в порівнянні з іншими країнами евросоюзу.

- Дуже яскрава екскурсія на кораблику по Дунаю з шампанським в місті Будапешт, були наведені дуже цікаві історичні дані.

Інші відгуки Янита

Календарь 10.07.2019 - відгук на тур Закохані в Італію!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури