Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш чудовий відпочинок

"Неймовірно чудові враження "

Відгук туриста Аккорд тур Романюк (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Нещодавно ми повернулися з туру Празьке дежавю.

Опишу все детально.

Зранку першого дня бонусом отримали чудову екскурсію Львовом і вільний час, щоб випити чашечку ароматної кави. Далі сповнені сил поїхали на Термінал А, де була можливість підкріпитися перед дорогою, купити все необхідне, прийняти душ, зарядити гаджети. І тоді по графіку виїхали в сторону кордону. Їхали через пункт пропуску Шегині-Медика. Перетин кордону зайняв у нас 4 години і в зв'язку з цим ми не встигли відвідати Краків, але про це нас попереджали при купівлі туру, і так, як час перетину кордону передбачити дійсно неможливо, претензії до Аккорду тут бути не може.

Далі був нічний переїзд. Думаю непідготовленим людям буде непросто їхати вночі, потрібно це розуміти і правильно оцінювати свої сили, щоб не псувати собі вражень від подорожі. Для нас це не проблема, тому призвичаїлися, а в кінці туру взагалі зрозуміли, що навіть ще кілька ночей можемо провести в автобусі))

Близько 8-00 ми були в Празі. Автобус висадив нас в центрі і ми пішли з місцевим екскурсоводом пізнавати мальовничі вулички. Враження ні словами, ні фото описати неможливо. Просто неймовірна архітектура кожного будинку. Все в одному стилі і водночас все різне і цікаве. Карлів міст - шалено крутий. З 14-00 в нас була можливість поселитись в готель, до нього ми добиралися самостійно, на метро (до речі метро в Празі дуже схоже на київське, тому розібратися зовсім не важко). Після поселення в готель вирушили самостійно гуляти містом. До поїздки ми самостійно склали список місць, що хотіли б відвідати в Празі (всім рекомендую так зробити, бо без цього просто розбігаються очі і не знаєш куди бігти). Найбільше вразив Празький град, а саме - Собор Святого Віта. Дух перехоплює і слова підібрати неможливо, ех... як згадаю - досі захоплення від цієї краси. Ввечері ходили на екскурсію Пивними дорогами Праги, і там було дуже круто: пили смачне пиво, куштували місцеву кухню, бачили як готується пиво і слухали про нього багато історій. Тут велика вдячність нашому екскурсоводу Ділярі - дійсно майстер своєї справи.

Після ночівлі в готелі ми відправилися в Відень. Це місто вразило по-своєму: місто шикарних палаців та імперської розкоші. В його величному і розміреному ритмі хочеться залишитися жити. Ми ще брали додаткову екскурсію з відвідуванням палацу Бельведер. Однозначно рекомендую відвідати цей архітектурний витвір, емоції не передати.

О 18-00 ми виїхали в сторону Будапешту. Туди прибули десь о 21-30. Казковість цього міста теж важко описати. Тут в нас була прогулянка на кораблику. От цю екскурсію потрібно відвідати однозначно. У світлі вечірніх вогнів кожен будиночок по дві сторони Дунаю здається казково-нереальним. Мрію відвідати Будапешт ще раз і дослідити його більш ретельно.

Цією екскурсією завершувався наш тур, перетинали кордон ми в пункті пропуску Чоп-Захонь, цього разу дана процедура зайняла десь 1,5 години. І ми радісні, натхненні і сповнені сил повернулися в Україну.

Хочу відзначити високий рівень організації поїздки. По всьому маршруту було багато санітарний зупинок в добре обладнаних місцях, передбачені стоянки на сніданок.

Велика подяка нашим водіям Олегу та Ярославу за чудову дорогу. Дякую нашій супроводжуючій Анні, яка допомагала у вирішенні всіх питань і була прикрасою нашого туру)

Однозначно з групи в 50 людей всі задоволеними не будуть і, можливо, в когось і виникли якісь проблеми чи невдоволення. Проте для нас тур був повністю комфортним і навіть перевершив сподівання.

Я дуже рада, що вибрала для своєї першої закордонної подорожі Аккорд-Тур, а не будь-яку іншу компанію.

Аккорд, тепер я з вами надовго))

А всім, хто ще думає, чи їхати, моя рекомендація - однозначно їхати! збирайте валізи)

Реклама
Відгуки про інші тури