Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій Прованс))

"Чарівна подорож, під дбайливо дібрану музику та фільми в автобусі... нові знайомства, гарні враження, казковий настрій - це Прованс!"

Відгук туриста Аккорд тур Di (Кривий Ріг) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 10 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 46 «
Всі лідери

Відгук на тур Казка про Лавандовий Прованс

Привіт усім, маю купу вражень з приводу вояжу лавандовим Провансом й сподівання, що відзив буде комусь корисним. Якщо вам до вподоби маленькі провінційні містечка, то цей маршрут для вас. Я ніби взяла участь в улюблених мною фільмах, на кшталт «Французький поцілунок», «Під сонцем Тоскани», «Їж, молися, люби»… ті, хто бачили – зрозуміють і настрій, і психологію й панораму. Транзитними для мене були Канни, Ніцца, Монако (Монте-Карло) лише тому, що я не жадала гламуру, натовпу, розкоші тощо. Проте, готелі, пляжі, Феррарі наживо – вражають. Ви вподобаєте цю подорож, якщо ви жадаєте спокою та зазирнути в серце Франції та Італії. Нам пощастило побачити Францію, що святкує День взяття Бастилії та перемогу ЧС з футболу. Мандрую Європою вдруге та відгук залишаю вперше, а причина цьому – якісна професійна команда у складі керівника групи Володимира Клименка та досвідчених водіїв: В’ячеслава та Євгена, яким величезна подяка від мене! Володимир не лише професійно виконує посадові обов’язки, він любить та шанує свою роботу, історію та з повагою ставиться до культур, країнами яких мандрує. Якась цікавинка навіть протягом руху трасою (а не в контексті запланованого маршруту), якась тваринка на узбіччі – ви цього не пропустите, він звертає вашу увагу на такі важливі дрібниці, що ви можете у потоці вражень втратити. Де провести вільний час, яка цінова політика місцевості – все це пояснюється і роз’яснюється Володимиром і, пардон за відвертість, якщо є можливість пройти санітарну зупинку безкоштовно – так і буде; задрімаєте, то вас м’яко попросять потихеньку просинатися, відкривати оченята, бо ми під’їжджаємо до готелю… Ось такий він, Володимир, і це дуже стислий опис. Ви будете мандрувати такими вузенькими провулками, що там проїхати не кожен зможе, не те що виконати розворот та для В’ячеслава це не було проблемою – кермував завжди впевнено, надійно та безпечно. Зичу всім зустріти в рейсі таку команду професіоналів, а Акорд-Турові відзначити своїх працівників.

Екскурсії були цікавими та пізнавальними. Особливо професійними були екскурсоводи лавандового Провансу та Марселю: інформація дібрана доречна, лаконічна, легко сприймалася. Складна, в’язка і нескінченна екскурсія була в Екс-Ан –Провансі, екскурсовод взагалі не враховувала вікові та індивідуальні особливості групи, через це було нудно, хоча інформацією вона володіла добре, а відфільтрувати не змогла.

Для мене Провансом став Арль, а емоціно зачепив Марсель. Ви дізнаєтесь різницю між лавандою та лавандіном, що торт «Наполеон» - це тістечко і воно так не зветься і на смак інше, тірамісу ви теж не впізнаєте, як і круасан, а після італійського морозива зробите висновок, що морозива ви доти не їли; походите вологим асфальтом, бо щоранку о четвертій його миють, подихаєте ароматом різнотрав’я провінційних містечок, послухаєте насвистування під носа місцевих жителів, здивуєтесь галасу цикад і багато, багато іншого…

Ах… я можу роман про цю подорож скласти…

Нехай і у Вашому житті настане Прованс!

Інші відгуки Di

Реклама
Відгуки про інші тури