Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ми з чоловіком у відпустці.

"Все почалося з придбання туру. Зарядились чудовим настроєм і поїхали в подорож за новими відчуттями, емоціями, інформацією і пригодами."

Відгук туриста Аккорд тур NASA (Чернігів) на тур
Поїздка: 22 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Всім доброго дня. Ми побували в чудовому турі «Наш красивий вікенд».

Автобус нормальний з кондиціонерами, водії не говірливі, але чітко рухались по зазначеному маршруту, добре орієнтувались в містах і в зазначений час подавали автобус. Зупинки проводились регулярно для відвідування санітарних кімнат (дякую водіям).

Нам повезло з керівником групи: молодий, порядний, комунікабельний, з усіма привітний, організований, чітко і зрозуміло інформував кожного дня про розпорядок денний, швидко розселяв в готелях. Ерудований, цікаво розповідав про різні події, моменти та історичні факти (дякую Ярославу Грибику).

Погода в усіх містах була чудова, сонячна, хоча в валізах у нас на всякий випадок лежали парасолі.

Що стосується проживання та харчування (сніданок, шведський стіл) в готелях у містах в яких ми зупинялися, а це в м. Краків «Fero Express», Прага «Juno» та в м. Будапешт «Berlin» відповідає задекларованій тризірковості.

Гіди не в кожному місті сподобались однаково, але в цілому, нормально. Найбільше сподобалась Наталя в Будапешті, слухали її кожне слово із захопленням.

Взагалі тур насичений і продуманий, хочеться подякувати Аккорд-туру за добре організований наш відпочинок.

Реклама
Відгуки про інші тури