Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Літній хіт/римейк_Болгарія

"пригоди коло моря, або як вижити в Обзорі"

Відгук туриста Аккорд тур Ярина (Львів) на тур
Поїздка: 21 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ: Болгарія!!! (9 днів)

Добрий день шановні туристи, подорожуючі і просто шукачі пригод. Я побувала у поїздці з Аккордом в Болгарії у селищі Обзор.

Почнуть мабуть із самого початку. Вибирали досить довго куди і як, і з ким. Визначились, ця агенція відносно дешевша (однак і тут є свої підводні камінці! доплата за кращі місця в "супер автобусі" наприклад).

Обзор миле містечко чи то пак селище. Важливо аби Вам поталанило з погодою. Бо мені не дуже пощастило, оскільки кожен день були дощі, погода дуже перемінлива, тому метеочутливим треба бути уважним. Клімат такий фактично як в нас, вологість теж висока. Про все дізнавались в місцевих, хоча і вони не завжди говорили і знали так як є. До речі люди дуже приємні) відкриті, усміхнені, бо мені говорили, що болгари більше інтровертовані.

Серед запропонованих екскурсій цікавив Стамбул, але слава Богу, я не поїхала, бо поїздка туди виявилась для інших відпочивальників ще тим випробуванням (одне стояння в ночі 5 годин після перетину кордону Туреччини через поломку автобуса чого варте! ну це вже хай розповідають очевидці!).

Поселення відбувалось в приватному будинку, типу гест-хаусу, вид був на гори (а в декого майже на море!, бо так там забудовують вже, що й не розбереш, яка то лінія 1-ша чи вже 5-та). В самому номері, в якому мали бути сніданки і вечері, як говорилося на початку туру, але цього не було! тут це не дивина, оскільки з заявлено на початку туру потім виявлялось лише пшиком! Що говорити якщо навіть славнозвісна фірма ТРЕВЕЛ-АП, НАВІТЬ інформаційного листа не надіслала!!!!!! тому про все довідувались на ходу. ТОМУ УВАЖНО ДОЧИТУЙТЕСЯ В НАПИСАНЕ, АЛЕ НЕ ФАКТ, ЩО ТАК БУДЕ.

Номер доволі скромний, чистий, комфортний, однак беріть з собою фен, і всі необхідні речі, ба навіть чайник, бо їх там не має (нам потім на коридорі поставили чайник на декілька кімнат!)!!!!!! У ванній кімнаті, якщо її можна так назвати, душ і туалет майже одне ціле, так сказати сім'я, пара) не розлий вода, але у нашому випадку вода лилась і заливала все. Тобто мийтеся або разом) або чекайте поки те все висохне.... бо то не можливо. Важливо, що на балконі маєте можливість все підсушити, поскладати тощо. Загалом ми жили в хороших людей (бо не всім з групи так пощастило!), які дбали про чистоту.

Щодо мови, то російську, англійську знають молоді, бо вивчають в школі, а от старше покоління лише рідна мова.

ЩЕ одне важливе зауваження: в останній день виїзду, людей мають виселяти до 11-12 (а декого взагалі в 10.00) годині. А потім вільний час.... до 18.00 (а гід ще планував до 20.00!) ну оті думай чим себе зайняти, а особливо коли ллє дощ кожні 30 хвилин, зупинитись не має де і навіть церква закрита, один вихід кафешки в яких сидіти не будеш вічність або магазинчики, в яких знову щось потрібно придбати. Одним словом стільки годин чекання не обдумано і не вмотивовано! Максимум 3 години і їхати, а не так, щоб люди нудилися!!!

У моєму випадку я трішки була довше в номері, бо напередодні мала температуру, застудилась, самопочуття не сприяло походам! Зато ознайомилась з фармацевтикою Болгараії, діюча) А і ще одне продукція дуже якісна і смачна особливо молочка, рекомендую.

Отже, гарної всім мандрівки, будьте уважні, відпочивайте в насолоду собі).

Реклама
Відгуки про інші тури